• All
  • 1. Herrer
  • Erhvervsklubben
  • Sportnyt

Herrerne startede sæsonen med en vigtig sejr i Dalumhallerne

Sæsonen blev skudt igang med en vigtig 24-22 sejr på udebane over DHG Odense 2.

Velkommen til SUS Nyborg – Martin Mauer Larsen

Martin Mauer med flere sæsoner i den danske håndboldliga og 1. division er ny mand i SUS Nyborg, da han har vægtet familieliv og arbejde i forhold til håndbold på eliteplan. Martin spillede i sidste sæson i HØJ Elite, som endte på 1. divisions andenplads, men missede oprykningen til håndboldligaen efter to nederlag til TTH Holstebro.

Velkommen til SUS Nyborg – Kristian Nederby

Stregspiller Kristian Nederby er ny mand i SUS Nyborg efter en sæson i DHG Odense.

Velkommen til SUS Nyborg – Hans Pedersen

Odenseanske Hans Pedersen skifter fra DHG Odense til SUS Nyborg i den kommende sæson, og følger dermed i cheftræner Kristian Klitgaards fodspor.

Sune Thisted vender hjem til SUS Nyborg

Sune Thisted har efter en sæson i Svendborg HK valgt at vende snuden hjem til SUS Nyborg, hvor han for alvor slog igennem i 1. division grundet skader til konkurrenterne i målet.

Adjø Norge og velkommen hjem – Chris Petersen er tilbage i SUS Nyborg

Lokale Chris Petersen drog inden sidste sæson på et udenlandseventyr i det sydvestlige Norge - nærmere bestemt Stavanger. Efter et succesrigt år med en andenplads og to afgørende oprykningskampe til REMA 1000-ligaen vender den lokale ildsjæld hjem til Østfyn og SUS Nyborg.

Overlevelse er en realitet: Tønders otte mand blev besejret i anden halvleg

For fjerde kamp i træk kunne vi forlade banen med point i baggagen, da vi slog Tønder med 31-30. Dermed er overlevelsen sikret i 3. division!

Smal, men vigtig sejr efter fantomstart

Det lignede en nem dag på kontoret da stillingen var 2-10 efter et kvarter, men TPI fik ædt sig ind i kampen. Det blev alligevel til en vigtig sejr på 28-31 over TPI Odense.

Pointdeling i uskøn affære

Det lykkedes desværre ikke at hente to livsvigtige point i bundbraget mod Kolding HK/KFUM. Vi fik dog fightes os til et enkelt, som kan vise sig at være rigtigt vigtigt.

To vigtige point blev sikret i bundbrag mod Stenstrup IF

Der var ingen tvivl om vigtigheden af kampen, og det blev til en 26-22 sejr i bundbraget mod Stenstrup IF. Dermed rykker vi op på en 9.-plads.

Stort comeback blev ikke fuldendt på Vestfyn

Nede med 7 mål i anden halvleg så det meget svært ud mod rækkens nummer fire. Vi fik dog muligheden til allersidst for at tage det ene point, men det mislykkedes.

Skidt start gjorde det igen svært mod Sønderborg

For tredje hjemmekamp i træk var et top 3-hold på besøg. Desværre lykkedes det heller ikke tredje gang at levere en overraskelse, og vi måtte forlade banen med et nederlag på 22-29.

Tidligere Champions League-spiller er ny cheftræner i SUS Nyborg

Kristian Klitgaard har indgået en 2-årig aftale som klubbens nye cheftræner fra den kommende sæson. Kristian kommer fra en sæson hos DHG Odense i 2. division.

Topholdet var en for stor mundfuld

Topholdet fra Kolding IF var desværre en for stor mundfuld lørdag eftermiddag, selvom vi længe havde snor i rækkens duks.

Forløsning i grænsebyen: Sæsonens første udesejr

Endeligt lykkedes det! Vi fik vores første to point på udebane i denne sæson. To vigtige af slagsen i en tæt bundstrid, som giver mod på mange flere. Flot holdindsats sikrede sejren.

Endnu et tremålsnederlag mod Kerteminde HK

Det blev desværre til et nederlag på 26-29 i lokalbraget mod Kerteminde HK i en kamp hvor vi haltede efter gennem hele kampen.

Tiltrængt sejr var ved at blive smidt væk

To meget vigtige point kom i hus lørdag eftermiddag efter en hektisk afslutning, hvor en forholdsvis sikker føring var tæt på at smuldre.

Ærgerligt nederlag i intenst lokalopgør

For anden kamp i træk pressede vi et tophold i rækken, men måtte endnu en gang gå fra banen uden point, da vi tabte lokalopgøret til Kerteminde HK med 29-26 efter en pauseføring på 16-14.

God fight var ikke nok mod topholdet

Det blev desværre ikke til 2 point mod topholdet Middelfart HK denne lørdag eftermiddag. Trods god fight blev fire straffekast, to-cifret tekniske fejl og en masse brændte 100%-chancer for dyrt.

Klart nederlag på rækkens sværeste udebane

Det blev desværre lige så svært som vi på forhånd frygtede i Kolding tirsdag aften. Vi tabte kampen 35-19.