Velkommen til SUS Nyborg – Mathias Rau

Endnu en Mathias, og endnu en spiller fra HC Odense / DHG Odense har valgt at skifte den fynske hovedstad ud med det østfynske. Venstre fløjen Mathias Rau, som har husseret på DHGs 3. divisionshold i sidste sæson har valgt at trække den hvide SUS Nyborg-trøje over hovedet i den kommende sæson, som dermed er med at hæve konkurrenceniveauet om pladserne

MATHIAS RAU
Født:20. november 2000 (23 år)
Position:Venstre fløj
Tidligere klubber:DHG Odense & HC Odense

I sidste uge kunne vi præsentere Mathias Mosegaard fra HC Odense, og nu er det blevet tid til at præsentere endnu en Mathias, som også kommer fra HC Odense – dog andetholdet fra DHG Odense, hvor han i sidste sæson spillede 3. division.

Navnet er Mathias Rau, og han husserer på venstre fløjen. 23-årige Mathias er en dygtig fløj med en god teknik, hvilket også har vist sig om sommeren i sandet, hvor han er en dygtig to-points-spiller i Beach Handball.

Med tilføjelsen af Mathias, så er konkurrencen stadigvæk intakt på venstre fløj, og det er en position hvor vi tidligere har lavet rigtigt mange mål, specielt i kontrafasen, hvor Mathias også er en hurtig spiller.

Selv siger Mathias om skiftet til SUS Nyborg.
“Jeg har valgt at skifte til SUS Nyborg, da jeg synes de har gang i en spændende udvikling. Jeg håber på, at jeg kan være med til at gøre klubben til en fast del af den sjove ende af tabellen i 2. division. Derudover håber jeg på, at jeg kan komme til at spille en masse god håndbold på et godt håndboldhold. Jeg håber personligt på, at vi vinder en masse kampe, og at jeg kan være med til at bidrage til dette. Førstehåndsindtrykket af gutterne på holdet er, at de er super rare, og at de fra første træning virkede meget åbne og imødekommende.

Også cheftræner Kristian Klitgaard ser frem til at arbejde med den unge venstre fløj, som han kender fra sin tid i DHG Odense.
“Da det ligner, at vi til den kommende sæson ville komme til at mangle endnu en venstre fløj til truppen, så var det med at holde øjne og ører åbne. Jeg kender Rau fra min tid i DHG, og da Rau selv skrev, om vi kunne bruge ham, så jeg det som en oplagt mulighed. Vi får en rigtig god dreng, som elsker at træne og altid kommer med alt, hvad han har.”

Mathias er allerede startet op med træningen sammen med resten af holdet, da de startede træning i tirsdags frem mod den kommende sæson i 2. division.

Velkommen til SUS Nyborg, Mathias.