Nyt trænerteam til damerne: Lars Nørhave og Peter Riget får ansvaret

Efter en svær sæson i 2. division, så skal damerne i den kommende sæson spille i 3. division, hvor der formentligt venter mange flere sejre for det talentfulde damehold. Det bliver med en ny trænerkonstellation, som er blevet fundet i egne rækker med to velkendte ansigter

Damerne skal i den kommende sæson spille i 3. division, og det bliver med en ny trænerduo ved roret.Valget er faldet på Peter Riget, som i denne sæson har været en del af trænerteamet med Kim Jensen. Han fortsætter i den kommende sæson i 3. division, men ved hans side bliver det i stedet for Lars Nørhave, som han skal spare med. Der er ikke tale om en chef- og en assistenttræner, men om en ligevægtig fordeling af opgaverne, for de to nye trænere. Det er to meget velansete personer, som vi i SUS Nyborg er meget trygge ved, at sætte i spidsen for vores bedste damehold.

Lars Nørhave har igennem mange år været en del af SUS Nyborgs Eliteudvalg, hvor han primært har haft rollen som sportschef på herresiden. Han har også en lang og flot tid som træner, og det er trangen efter den, der har gjort at Lars nu igen er klar til at trække arbejdshandskerne på.

“Jeg har sagt ja til at træne pigerne sammen med Peter, fordi det er en ekstremt spændende trup allerede nu. Den trup bliver suppleret med talentfulde piger, der kommer op fra ungdomsrækkerne de næste 2-3 år. Der venter derfor nogen utroligt spændende år på damesiden i SUS Nyborg, som jeg rigtigt gerne vil være en del af. Efter 2-3 år væk fra bænken, så er det så småt kommet tilbage, at jeg har lyst til være træner igen, og jeg glæder mig til opgaven sammen med Peter”

Lars Nørhave

Peter Riget har også en lang fortid i SUS Håndbold som ungdomstræner, hvor han har trænet en del af de piger, som fra næste sæson bliver seniorspillere. For Peter var det et ret let valg af fortsætte som dametræner.

“Jeg ser meget frem til samarbejdet med Lars Nørhave. Sammen med en god portion U19-spillere der rykker op, vores eksisterende trup, og med Lars som makker, er det en sæson jeg forventer meget af. Lars er en virkelig stærk kapacitet med masser af rutine, stærke kvaliteter på både de taktiske og tekniske egenskaber. Den enste svaghed er, at Lars holder med Manchester United. Lars har god humor, og er et passioneret klubmenneske med stærke værdier – jeg glæder mig virkelig til samarbejdet, og håber vi kan få det bedste frem i vores dygtige piger.”

Peter Riget

Sidst, men ikke mindst, så skal der også lyde en stor tak til Kim Jensen, som har vist et stor engagement, trods en meget svær sæson. Peter Riget har også kun rosende ord at sige om Kim.

“Jeg vil gerne sige tak til Kim, for et rigtig godt samarbejde, hvor jeg hver gang har glædet mig til at komme i hallen. Det har været en fornøjelse, og altid sjovt og konstruktivt at arbejde med Kim og pigerne.”

Peter Riget

Inden den nye trænerkonstellation træder i kræft, så har Peter og Kim en sidste kamp sammen på torsdag den 4. april, når damerne spiller deres sidste kamp i denne sæson. Her kommer Kolding HK/KFUM på besøg i Nyborghallerne klokken 18.00.