Herrerne fik vitalt point i bundstriden efter intens fight mod GOGs ligareserver

2. DIVISION HERRER, PULJE 2
SUS Nyborg (15) 31-31 (12) GOG Håndbold 2
Kampens gang
2-3, 5-4, 9-7, 11-9, 15-10, (15-12), 17-15, 18-18, 21-22, 24-25, 25-27, 31-31
Spillerstatistikker (mål/skud)
Chris Petersen (8/11), Casper Grønnegaard (4/4)
Lasse Mikkelsen (4/4), Kristian Klitgaard (4/9)
Kristian Nederby (3/4), Magnus Kristensen (2/2)
Niels Hansen (2/2), Thomas Stuhr (2/6)
Hans Pedersen (1/1) og Hjalte Højgaard (1/2)
Redningsprocenter (redninger/skud imod)
Sune Thisted 31% (11/36)
Rasmus Lindebod 33% (3/9)
Kampens SUS Nyborg-spiller
Chris Petersen

Herrerne fik et meget vigtigt point i torsdagens kamp mod GOG Håndbold 2, da de i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter fik 31-31. Kampens store oplevelse Chris Petersen udlignede i de døende sekunder, i en kamp hvor begge hold havde hver sin halvleg. Vi skal dog nok være mest tilfredse med pointet, efter at vi med lidt over fem minutter igen var bagud med tre mål. Med det ene point er vi to point foran Sønderborg Håndbold 2 i bunden af rækken, og med et bedre indbyrdes resultat.

Tog man et kig på stillingen inden torsdagens opgør mod GOGs ligareserver, så var det som så mange gange før i denne sæson, en meget vigtig kamp, i en vanvittig tæt bundstrid i herrernes 2. division. Der var to point mellem de to hold, og med en sejr ville herrerne kravle to pladser op i rækken, så motivationen var stor. Martin Mauer var desværre ikke blevet sin skade kvit, men til gengæld var Hans Pedersen tilbage i den hvide trøje, efter en skade der har holdt ham ude i de sidste fire kampe.

Fra kampens start i en velbesøgt Ullerslev Kultur- & Idrætscenter var det tydeligt at det ville blive et tæt opgør mellem to hold, der ikke gav ved dørene. GOG havde taget ligaholdets andenmålmand Mathias Rex med til Ullerslev, men det var Sune Thisted i den anden ende, der overskyggede ligamålmanden i kampens første halvleg. Han var skyld i, at vi gennem det meste af første halvleg var i teten af opgøret med et par mål. Sune stod med lige under 50% i første halvleg, og med en flyvende Chris Petersen, så var vi foran 15-10 med fem minutter igen af første halvleg. Desværre viste Mathias Rex ligaklasse i de sidste fem minutter, og lukkede helt ned, og så fik GOG reduceret til en pauseføring på 15-12.

GOGs modtræk viste de fra anden halvlegs start, da de startede i en offensiv 3-3 forsvarsformation, og der blev hurtigt svaret igen med syv mod seks-spillet, så udeholdet igen måtte trække sig tilbage på stregen. Syv mod seks-spillet blev holdt resten af halvlegen, da det gav nogen fine chancer. Desværre hævede Mathias Rex niveauet gevaldigt i anden halvleg, og så var kampen helt lige efter 40 minutter med en stilling på 18-18 – blandt andet med to scoringer af Rex selv.

Sune Thisted kunne desværre ikke holde sit høje niveau fra første halvleg, og han noterede han sig ikke for en eneste redning i anden halvleg. GOG kom meget nemmere til deres scoringer, og specielt ligaboblerne Tobias Tombak og Lasse Vilhelmsen spillede en stor anden halvleg, som fik panderynkerne frem hos publikum i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. De rynker blev ikke mindre, da GOG med lidt over fem minutter igen scorede til 24-27. Heldigvis fik vi endeligt fundet nøglen til at passere Mathias Rex i GOG-målet, og samtidigt kom Rasmus Lindebod ind, og havde et par redninger. Chris Petersen var scoringsmæssigt gået i stå i anden halvleg, men så viste han hvorfor han er holdet anfører, da han gik forrest. Han scorede sit første mål i anden halvleg til stillingen 26-27 med små fire minutter igen, og helt op kom vi også halvandet minut senere, da Lasse Mikkelsen scorede til 28-28 på straffekast. Herfra blev målene byttet, og derfor lykkedes det os at udligne til både 29-29, 30-30 og 31-31. Vores sidste to mål stod Chris Petersen for, og det sidste med få sekunder igen, efter at GOG scorede til 30-31 ti sekunder forinden.

Dermed blev det til en pointdeling i en meget lige affære, og det var et meget vigtigt point, der blev indkasseret på kontoen. Med det point er vi nu to point foran Sønderborg Håndbold 2 på sidstepladsen, og med sejre i begge indbyrdes opgør, vil vi være bedst i det indbyrdes opgør ved pointlighed. Med fire kampe igen, så er der altså intet afgjort, og det viser sig om nogen i, at vi trods en tiendeplads kun er fem point efter Give HK på rækkens tredjeplads.

Næste mulighed for at hente flere point til kontoen er på fredag den 8. marts, når holdet skal en tur til Smilets By. Her venter en svær opgave, når AGF, Aarhus byder velkommen indenfor i Frederiksbjerghallen klokken 19.45.