• 1. Herrer
  • Erhvervsklubben
  • Sportnyt

Damerne gik på sommerferie med sejr – Herrernes ditto er udskudt efter nederlag

Damerne tog torsdag aften en flot skalp, da de sluttede sæsonen af med en flot sejr på 28-27 over topholdet Kolding HK/KFUM, og fik dermed oprejsning efter en svær sæson i 2. division. Herrerne derimod måtte gå slukøret fra deres opgør mod Rækker Mølle Håndbold 2, da de tabte den vigtige kamp med 30-36. Dermed kan de ikke gå på sommerferie endnu, da der venter to meget vitale opgør mod et hold fra 3. division senere på måneden, om at blive i rækken.

Nyt trænerteam til damerne: Lars Nørhave og Peter Riget får ansvaret

Efter en svær sæson i 2. division, så skal damerne i den kommende sæson spille i 3. division, hvor der formentligt venter mange flere sejre for det talentfulde damehold. Det bliver med en ny trænerkonstellation, som er blevet fundet i egne rækker med to velkendte ansigter

Klasseforskel i pokalexit mod KIF Kolding i stærkest mulige opstilling

Fra starten af kampen var det tydeligt, at det ikke blev en af de magiske pokalaftener i Nyborghallerne. Dertil var ligamandskabet fra KIF Kolding klasser bedre, og vandt fuldt fortjent 18-34. Udeholdet tog ingen chancer, og mødte op med stærkest mulige opstilling, hvor kun skader og sygdom umuliggjorde den allerstærkeste opstilling.

Alt skal afgøres den 4. april: Herrerne tabte i Give, men redder sig med en sejr i sidste kamp

Herrerne skulle forsøge at hente to vigtige point i Give, hvor de ellers har gode minder fra. Desværre blev det ikke til endnu et minde fra Ikærhallen, da vi kunne rejse hjem med et nederlag på 36-31. Heldigvis for herrerne, så levede Faaborg ØH op til favoritværdigheden, og slog Rækker Mølle. Dermed skal alt afgøres i Nyborghallerne den 4. april, når netop Rækker Mølle Håndbold 2 kommer på besøg. En sejr der vil sikre herrerne overlevelse i 2. division

Herrerne smed sikker føring, og tabte to vigtige point i tæt bundstrid

Trods en føring på 16-11 i starten af anden halvleg, så mistede herrerne muligheden for endegyldigt, at afskrive sig sidstepladsen, og dermed den direkte nedrykning, da de torsdag aften tabte 23-26 til Hørning Håndbold. Meget skal dog gå galt, hvis herrerne skal ende sidst i rækken

Damerne spillede sæsonens flotteste kamp, men er ude af Santander Cuppen

Damerne viste tirsdag aften hvad de virkeligt er lavet af, og spillede vel nok sæsonens flotteste kamp. De kæmpede med alt hvad de havde mod overmagten fra Fredericia HK, hvor især U19-spillerne og Mette Lindberg viste vejen. Trods den flotte indsats, så er pokaleventyret slut for denne gang, efter et nederlag på 21-24

Store smil i “Smilets By”: Storspillende Sune Thisted pillede pynten af “de hviiie”

Herrerne har virkeligt fundet tonen, fredagens kamp mod "de hviiie" fra Aarhus gav yderligere to point på kontoen. Især Sune Thisted i målet pillede i lange perioder pynten af AGF, Aarhus og var en stor faktor i sejren. Dermed er herrerne nu fire point ned til rækkens nederste plads, og det ligner mere og mere at den direkte nedrykning undgås med tre kampe tilbage

Herrerne fik vitalt point i bundstriden efter intens fight mod GOGs ligareserver

Herrerne fik et meget vigtigt point i torsdagens kamp mod GOG Håndbold 2, da de i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter fik 31-31. Kampens store oplevelse Chris Petersen udlignede i de døende sekunder, i en kamp hvor begge hold havde hver sin halvleg. Vi skal dog nok være mest tilfredse med pointet, efter at vi med lidt over fem minutter igen var bagud med tre mål. Med det ene point er vi to point foran Sønderborg Håndbold 2 i bunden af rækken, og med et bedre indbyrdes resultat.

Håndboldlektion på Sydfyn: Damerne fik ørerne i maskinen mod rækkens tophold

Et amputeret damehold havde ingen chancer i dagens kamp, mod det absolutte tophold i rækken fra Gudme HK. Vi kunne være med i kampens første tyve minutter, men så kiggede hjemmeholdet sig derefter ikke over skulderen, og vandt med hele 33-15, og viste at de snart kan kalde sig et velfortjent 1. divisionshold. Desværre sendte nederlaget også damerne et skridt tættere på 3. division.

Sejrsstimen brudt: Herrerne tabte klart til topholdet trods flot første halvleg

Herrerne kom til Rise Sparekasse Forum i Faaborg med to sejre i træk i baggagen, men topholdet fra Faaborg ødelagde denne stime. Hele første halvleg var ellers tæt, men efter kun at være nede med én ved pausen, så startede anden halvleg dårligt, hvilket resulterede i at Faaborg ØH vandt klart med hele 34-23.

Damerne levede op til favoritværdigheden, og avancerede i pokalen trods ét mål på et kvarter

Selvom der var to rækker til forskel på de hold i dagens kamp, så var det på forhånd givet, at det på ingen måde ville blive en nem kamp for vores 2. divisions damer, da de mødte førerholdet fra Danmarksserien DSIO i 5. runde af Santander Cuppen. Damerne levede dog op til favoritværdigheden, og tog en sejr på 23-22 med hjem til Østfyn, og er dermed videre til næste runde, hvor modstanden kan blive af en hel anden kaliber.

Herrerne vandt ægte 4-points kamp, og rykkede to pladser op i tabellen

Et nederlag ville have sendt herrerne på sidstepladsen, imens en sejr ville sende dem to pladser op i tabellen i tirsdagens 4-points kamp. Det blev til to vigtige point, med en sikker sejr på 37-31 over bundholdet fra Sønderborg Håndbold 2, efter en pausestilling på 14-16. Med sejren er der er nu tre point ned til rækkens nederste plads.

Kristian Klitgaard forlænger med ét år

Cheftræner Kristian Klitgaard kom til klubben for snart to år siden, og formåede i sidste sæson, at sikre oprykningen til 2. division. I denne sæson har Kristian også fået en rolle indenfor stregerne, hvor han sammen med resten af holdet kæmper en hård kamp for det overordnede mål, at klare skærene i en meget stærk 2. division. Nu har han valgt at forlænge aftalen med ét år.

Herrerne tog kæmpe skalp i Otterup, og slog fortjent topholdet og lokalrivalerne

Herrerne vandt fortjent med 34-30 over topholdet fra Otterup HK, efter at have ført kampen fra det femte minut af. En kæmpe skalp, som bringer holdet op på den rigtige side af stregen. Damerne spillede også torsdag aften, men måtte forlade banen med endnu et nederlag hjemme i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter.

Damerne på randen af knockout: Nederlag i vital kamp trods god gejst

Damerne havde så godt som kniven for struben inden opgøret mod Næsby IF fredag aften. Desværre var odenseanerne for stærke, og de tog de to vigtige point i bundstriden, hvor damerne nu for alvor ligner den ene af de to nedrykkere. Kort inde i anden halvleg var damerne bagud med ti, men kom flot tilbage uden rigtigt at gøre kampen spændende.

Dårlig start og tekniske fejl blev afgørende: Herrerne tabte til Koldings ligareserver

Herrerne kom slet ikke ud af starthullerne, og var bagud 8-1 efter ti minutter. På intet tidspunkt førte vi, men god moral gjorde at kampen blev alligevel blev spændende. I den afgørende fase blev vi straffet hårdt for vores tekniske fejl, og det skabte fundamentet for, at KIF Koldings ligareserver alligevel tog en forholdsvis sikker sejr.

Damerne avancerer i pokalen: Levede op til favoritværdigheden efter målrig anden halvleg

Damerne er videre til 5. runde i Santander Cuppen efter en sejr på 29-23 over danmarksserieholdet fra Bov IF. Usædvanlige 20 mål i anden halvleg sikrede en forholdsvis sikker sejr, efter en meget vaklende start

Intet tronskifte i Ullerslev: Damerne tabte atter klart til rutinerede Jelling FS

Jelling FS sad tungt på den interne trone inden dagens kamp, og den fastholdte de i sikker stil, da de tog en sikker sejr på 28-17 med hjem til kongebyen Jelling

Herrerne løb tør for kræfter: Smed fem måls føring over styr, og tabte på svær udebane

Efter 35 minutters spil førte herrerne 21-16 på udebane i Fredericia, men måtte alligevel forlade Jylland mandag aften uden point. Kræfterne løb op, og med 28-28 to et halvt minut før tid, så endte det alligevel med et nederlag på 32-28 mod et forstærket Fredericia HK-mandskab

Damerne indledte det nye år med nederlag

Damerne tog de offensive problemer fra 2023 med ind i det nye år, og tabte derfor den svære udekamp i Voel-Hallen efter blot fem scoringer i første halvleg