• All
  • 1. herrer
  • Erhvervsklubben
  • Sportnyt

Vigtig sejr i årets første kamp

Ligesom de danske VM-herrer lagde SUS Nyborgs 2. divisionshold effektfuldt ud med flot attitude fra første fløjt mod HK Give Fremad. Føringerne på 4-0 og 10-3 på rekordtid blev aldrig hentet af rutinerede midtjyske mandskab, og med ikke mindst flotte kontrascoringer af de to vævre fløje Anders Stuhr (billedet) og Magnus Kristensen sluttede kampen 29-27 og to vigtige point til hjemmeholdet.

Kamp i Ullerslev på søndag

Magnus Kristensen (billedet) og de øvrige 2. divisionsherrer spiller på søndag den 13. januar i Ullerslev - ikke i Nyborg, som der fejlagtigt står på plakaterne og i annoncen i Lokalavisen.

3. div. taber i Ringsted

En holdindsats som ikke er SUS Nyborg værdig gjorde, at 3. div. taber til et hold som de bør slå.

Santander Cup 4. runde

Kerteminde (3.div) – SUS Nyborg Så er der aftalt spilletidspunkt. Kampen spilles torsdag den 24.1 kl. 21.00 i Kerteminde

Kampplanlægningen for 2. halvsæson

Da det er muligt at foretage ændringer i forbindelse med ombrydningen generelt, er kampplanen for 2. halvsæson ikke klar endnu. Forventes onsdag den 19.12, hvorefter kampplanen her på siden opdateres.

2. div. taber til GOG 2

Drengene startede flot og kom foran i en kamp som på forhånd var ventet ville blive svær - GOG er tophold i rækken.

3. div. henter 1 point

Vi var ramt på resurserne med 3 skader og en sygemelding. Vi får en katastrofal start og kommer bagud 8-1 efter 10 min

Det blev også til nederlag til 3. div.

Det var en kamp mellem 2 midter hold, men FIF viste fra starten at de kom med et godt hold bestående af rutinerede divisionsspillere og ung talenter.

2. Div. taber til Rækker Mølle

En meget flot første halvleg af drengene, hvor forsvaret stod som de skulle og Kasper i målet leverede flotte redninger og hvor angrebet blev spillet med fornuft og overblik. Halvlegen blev afviklet i højt tempo og udskiftninger svækkede ikke hjemmeholdet. En overgang var der en 4 måls føring.

Trænertemaet fortsætter i næste sæson

Mads Rydal og John Mortensen også i spidsen for herreholdet i 2. division i sæson 2019/2020.

Sikker sejr i Santander Cup

Det var et noget andet hold end normalt, der tirsdag aften mødte Stige HK fra Fynsserien.

3. div. taber til Hvidovre

Vi får aldrig rigtig fat i vores forsvar, hvor specielt Hvidovres højre side gør ondt på os.

Vildt comeback sikrer udesejr til 2. div.

Give – SUS Nyborg 26-27 (15-9) Det lignede de andre kampe i 1. halvleg, hvor drengene igen kommer bagud og det så noget vanskeligt at få point med hjem fra det jyske. Ligesom i mange af de andre kampe viser drengene god moral og kommer tilbage i kampen og selv om de er bagud med…

3. divisionsholdet nu på 5. pladsen efter ny sejr

Især målmandspræstationerne i sejren over Dianalund/Tersløse skal fremhæves. Simon Nørgaard (billedet) stod suverænt gennem hele kampen, og når der var straffekast til gæsterne blev mega-erfarne Palle Matthiesen sat på opgaven. Han klarede samtlige fem straffekastforsøg!

Nederlag i vigtigt bundopgør i 2. division

SUS Nyborg-herrerne kiksede i slutfasen mod AGF. Efter 21-20 til hjemmeholdet, vendte århusianerne kampen og vandt 28-26. På billedet topscorer Rasmus Levinsen med otte mål.

3. div. henter også solid sejr

Igen en flot indsats over hele kampen. Hjemmeholdets bredde gjorde, at et ok Holbæk hold med et par rutinerede spiller hang på til midt i 2. halvleg.

To vigtige point mod Skjerns ligareserver

2. divisionsholdet vandt sikkert 30-24 efter en flot fight og koncentreret indsats i hovedparten af kampen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. På billedet scorer kampens spiller Casper Grønnegaard et af sine seks mål.

Pokalkamp planlagt

Santander Cup 3. runde

Santander Cup

Vi skal møde Stige – Fynsserien i næste runde af pokalen. Kampen spilles i Stigehallen og skal afvikles inden den 6.december.

2. div. taber igen

Drengene kommer bagud med 17-12 ved pausen efter at have været bagud 10-3. Igen en katastrofe start, hvor hjemmeholdet var oppe i et helt andet gear fra start.