• All
  • 1. damer
  • 1. herrer
  • Erhvervsklubben
  • Sportnyt

Endnu en pokaloverraskelse

Det blev igen til en stor pokaloverraskelse da TMS blev sendt hjem med et nederlag.

2. div. taber sidste turneringskamp

Kampen var uden betydning for begge hold. Mads Rydals oplæg var, at kampen skulle vindes og der skulle knokles på i forsvaret.

3. div. taber i sidste kamp

Der var lagt op til et brag af en kamp, hvor Tønder skulle spille op direkte oprykning, men med Koldings sejr lørdag blev kampen uden betydning for begges holds placering i rækken.

Damerne taber deres sidste kamp

Damerne slutter af i SUS Nyborg regi med et klart nederlag til oprykkerne fra Odense. I første halvleg følges de ad med DHG i førerposition.

Kendt, lokalt trænertema i spidsen for herrerne i næste sæson

De to trænere for SUS Nyborgs 2. divisionsherrer i næste sæson, Mads Rydal og John Mortensen, har i de seneste sæsoner dannet et stærkt team i spidsen for U-18, som netop har kvalificeret sig til DM-finalerne.

6. runde pokalturneringen

Herrerne møde TMS Ringsted som ligger nr. 1 i 1. division. Kampen spilles tirsdag den 17.4 kl. 20.00 i Nyborghallen

Damerne vinder i en målfattig kamp

Forsvarsgeneralen Helle Nørgaard styrede pigerne gennem hele kampen

Herrerne spiller uagjort mod HC Odense

Det blev en tæt kamp selv om ingen af holdene havde noget at spille for pointmæssigt - men selvfølgelig æren.

Helstøbt holdindsats sikrer sejr til herrerne

Der var fuld koncentration og flot angrebsspil fra herrerne, da de søndag slog Koldings 2. hold som kæmper for at komme fri af nedrykningspladserne.

Damerne vinder igen

Damerne skulle have revanche for sidste weekends nederlag. De gik friskt til den i 1 halvleg, hvor de trak fra Kolding og havde en solid føring ved halvleg.

Herrerne vinder som forventet i pokalen

Sikker sejr i pokalturneringens 5. runde på udebane.

Damerne taber i Skovbakken

Pigerne taber i Skovbakken

Herrerne tæt på point mod GOG2

Det blev en tæt kamp gennem samtlige 60 minutter. Holdene skiftede til føringer. Hjemmeholdet brændte for meget i starten af kampen, men GOG kunne ikke trække fra. Forsvaret stod i lange perioder fint.

Damerne vinder i TPI

Damerne vinder på udebane mod TPI Odense og får dermed revanche fra pokalnederlaget.

Sejr til herrene mod AGF

I en tom hal med kun 40 tilskuere tog drengene sig sammen i dagens udekamp. Træningen op til kampen har ikke været helt optimal p.g.a. sygdom og arbejde m.m., så Mads Rydal var noget skeptisk op til kampen.

Prøv Fyens Stiftstidende i 1 måned og støt SUS Nyborg med kr. 75,-

Vi har indgået en aftale med Fynske Medier. Det betyder at man kan købe Fyens Stiftstidende til en fordelagtig pris og samtidig støtte SUS Nyborg. Prøv Fyens Stiftstidende i 1 måned og støt SUS Nyborg med kr. 75,- (Leveret alle ugens 7 dage + adgang til E-avisen)

Herrerne fik ikke revanche mod Skovbakken

Oven på sidste uges flotte udesejr i Give var det forventet at hjemmeholdet ville arbejde for revanche på det store nederlag i Skovbakken.

Damerne hiver lille sejr hjem mod Vejle

Det var ventet, at pigerne ville køre en sikker sejr hjem mod Vejle. Det gjorde måske at pigerne ikke var helt koncentrerede i 1. halvleg

Vigtig sejr til 2 div. herrer ude over Give

Give – SUS Nyborg 25-26 (13-13) Drengene tog en rigtig vigtig sejr i torsdagens udekamp mod Give som ligger nr. 2. Drengene sloges som vilde og Orban tager fra i målet med 20 redninger, heraf 15 i 2. halvleg. Udvisningerne skævt med 3 til Give og 6 til SUS Nyborg. Målscorerne viser noget om bredden…

Damerne får revanche og slår Odder

Kampen sluttede med samme resultat som i den første kamp hvor Odder vandt 23-22.