• All
  • 1. herrer
  • Erhvervsklubben
  • Sportnyt

3. div. henter også solid sejr

Igen en flot indsats over hele kampen. Hjemmeholdets bredde gjorde, at et ok Holbæk hold med et par rutinerede spiller hang på til midt i 2. halvleg.

To vigtige point mod Skjerns ligareserver

2. divisionsholdet vandt sikkert 30-24 efter en flot fight og koncentreret indsats i hovedparten af kampen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. På billedet scorer kampens spiller Casper Grønnegaard et af sine seks mål.

Pokalkamp planlagt

Santander Cup 3. runde

Santander Cup

Vi skal møde Stige – Fynsserien i næste runde af pokalen. Kampen spilles i Stigehallen og skal afvikles inden den 6.december.

2. div. taber igen

Drengene kommer bagud med 17-12 ved pausen efter at have været bagud 10-3. Igen en katastrofe start, hvor hjemmeholdet var oppe i et helt andet gear fra start.

3. Div. vinder ude over Lammefjorden.

Vi spiller en god kamp hvor vi kontrollere kampen de første 50 min. Vi fører 27-22 da vi går ind i de sidste 10 min

2. div. taber lokalopgøret mod Faaborg

Efter en skidt 1. halvleg med for mange fejl og boldtab bragte Faaborg sig foran med 5 mål og hjemmeholdet kæmpede for at hænge på.

3. div. vinder over Himmelev

Resultatet 32-25 efter 18-14 ved halvleg. Drengene var egentlig i kontrol gennem hele kampen, men list løse afslutning primært i 1 . halvleg gav udeholdet muligheden for at hænge på.

2 div. tæt på overraskelsen

Sus Nyborg taber i Skovbakken med 30-29. Det var frygtet, at dagens udekamp ville ende med et pænt nederlag. Skovbakken er kommet godt fra start og har kun sat 1 point til.

3. div. taber ude mod TIK – Taastrup

Vi taber 32-28 efter at være bagud 14-8 ved pausen.

Holdet videre i Santander Cup

SUS Nyborg vinder pokalkampen mod Middelfart med 31-29.

Trækning af hold

KIF Kolding har i dag trukket deres hold i 2. div.

Nederlag på svær udebane i Kolding

2. divisionsherrerne tabte til Kolding HK i en fysisk betonet kamp med 23-30.

3. div. taber i Rødovre

Vi spiller en rigtig fin kamp de første 50 min. hvor kampen er helt lige.

3 div. SUS Nyborg 2 – TMS Ringsted 3

Kampen er aflyst da udeholdet ikke kan stille hold.

Nederlag i første hjemmekamp

Der var aldrig rigtig spænding i torsdag aftens opgør i Ullerslev, hvor SUS Nyborg tabte 2. divisionsopgøret mod GOG's ligareserver med 23-29.

Perfekt start af 2. div.

Storspil i målet af Kasper Kousholt bag et flot kæmpende forsvar og koncentreret angrebsspil gav en flot men måske lidt overraskende halvlegsføring på 18-11. Gennem hele halvlegen udbyggede drengene forspringet.

Turneringsplanen er klar

Kampene er nu fastlagt og kan ses på linket nederst på siden

SUS Nyborg havde stor ære af Aalborg-kampen

Selv om det endte med en nederlag på 17-37 bød alle SUS Nyborg-spillerne ind, da det mødte ligaholdet fra Aalborg Håndbold i ottendedelsfinalen i Santander Cup.

Aalborg-streg: Fin kamp og herlig kulisse at besøge

- Vi fik meget ud af kampen forud for ligastarten om en uge, lød det efter pokalkampen fra Aalborg Håndbolds landsholdsstreg, 22-årige Magnus Saugstrup. Han ses her til højre, hvor han og landsholdskollegaen Henrik Møllgaard forsøger at stoppe SUS Nyborgs unge Emil Thorsen.