Håndboldlektion på Sydfyn: Damerne fik ørerne i maskinen mod rækkens tophold

Et amputeret damehold havde ingen chancer i dagens kamp, mod det absolutte tophold i rækken fra Gudme HK. Vi kunne være med i kampens første tyve minutter, men så kiggede hjemmeholdet sig derefter ikke over skulderen, og vandt med hele 33-15, og viste at de snart kan kalde sig et velfortjent 1. divisionshold. Desværre sendte nederlaget også damerne et skridt tættere på 3. division.

Læs mere

Damerne levede op til favoritværdigheden, og avancerede i pokalen trods ét mål på et kvarter

Selvom der var to rækker til forskel på de hold i dagens kamp, så var det på forhånd givet, at det på ingen måde ville blive en nem kamp for vores 2. divisions damer, da de mødte førerholdet fra Danmarksserien DSIO i 5. runde af Santander Cuppen. Damerne levede dog op til favoritværdigheden, og tog en sejr på 23-22 med hjem til Østfyn, og er dermed videre til næste runde, hvor modstanden kan blive af en hel anden kaliber.

Læs mere

Herrerne vandt ægte 4-points kamp, og rykkede to pladser op i tabellen

Et nederlag ville have sendt herrerne på sidstepladsen, imens en sejr ville sende dem to pladser op i tabellen i tirsdagens 4-points kamp. Det blev til to vigtige point, med en sikker sejr på 37-31 over bundholdet fra Sønderborg Håndbold 2, efter en pausestilling på 14-16. Med sejren er der er nu tre point ned til rækkens nederste plads.

Læs mere

Kristian Klitgaard forlænger med ét år

Cheftræner Kristian Klitgaard kom til klubben for snart to år siden, og formåede i sidste sæson, at sikre oprykningen til 2. division. I denne sæson har Kristian også fået en rolle indenfor stregerne, hvor han sammen med resten af holdet kæmper en hård kamp for det overordnede mål, at klare skærene i en meget stærk 2. division. Nu har han valgt at forlænge aftalen med ét år.

Læs mere

Damerne på randen af knockout: Nederlag i vital kamp trods god gejst

Damerne havde så godt som kniven for struben inden opgøret mod Næsby IF fredag aften. Desværre var odenseanerne for stærke, og de tog de to vigtige point i bundstriden, hvor damerne nu for alvor ligner den ene af de to nedrykkere. Kort inde i anden halvleg var damerne bagud med ti, men kom flot tilbage uden rigtigt at gøre kampen spændende.

Læs mere