Herrerne vandt ægte 4-points kamp, og rykkede to pladser op i tabellen

Et nederlag ville have sendt herrerne på sidstepladsen, imens en sejr ville sende dem to pladser op i tabellen i tirsdagens 4-points kamp. Det blev til to vigtige point, med en sikker sejr på 37-31 over bundholdet fra Sønderborg Håndbold 2, efter en pausestilling på 14-16. Med sejren er der er nu tre point ned til rækkens nederste plads.

Læs mere

Kristian Klitgaard forlænger med ét år

Cheftræner Kristian Klitgaard kom til klubben for snart to år siden, og formåede i sidste sæson, at sikre oprykningen til 2. division. I denne sæson har Kristian også fået en rolle indenfor stregerne, hvor han sammen med resten af holdet kæmper en hård kamp for det overordnede mål, at klare skærene i en meget stærk 2. division. Nu har han valgt at forlænge aftalen med ét år.

Læs mere

Oprykningsfavoritterne blev en for stor mundfuld for begge 2. divisionshold

Sæsonens første dobbeltarrangement gav desværre ingen point, men begge hold viste sig flot frem mod de to ettere. Selvom det på tavlen blev til to forholdsvist store nederlag, så havde begge hold stor ære af kampene, men modstanden var bare for stor i begge opgør mod to hold, som har rigtigt gode chancer for at vinde deres rækker

Læs mere