Velkommen til SUS Nyborg – Mathias Rau

Endnu en Mathias, og endnu en spiller fra HC Odense / DHG Odense har valgt at skifte den fynske hovedstad ud med det østfynske. Venstre fløjen Mathias Rau, som har husseret på DHGs 3. divisionshold i sidste sæson har valgt at trække den hvide SUS Nyborg-trøje over hovedet i den kommende sæson, som dermed er med at hæve konkurrenceniveauet om pladserne

Læs mere

Velkommen til SUS Nyborg – Mathias Mosegaard

I sidste sæson var han det klare førstevalg mellem stængerne i 1. divisionsklubben HC Odense, men i næste sæson skal 22-årige Mathias Mosegaard stå i vejen for boldene med et SUS Nyborg-logo på brystet. Dermed råder vi over fire unge kvalitetsmålmænd, som skal give hinanden kamp til stregen i kampen om pladsen mellem stængerne.

Læs mere

Herrerne vandt returkampen med de magiske fire mål, og overlever dermed i 2. division med samlet mindst mulig margin

En sejr på minimum fire mål var det ufravigelige krav i returopgøret mod Odder Håndbold 2, hvis herrerne skulle overleve i 2. division, og der var spænding for alle pengene, som i kampens anledning var gratis. Odder havde til sidst muligheden for at reducere til 25-22, og dermed sende kampen ud i straffekastkonkurrence, men chancen forpassede, og dermed tog herrerne den samlede sejr med mindst mulig margin, i en meget velbesøgt Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. I forhold til det første opgør var defensiven frygtindgydende, og det var helt klart kilden til den samlede sejr.

Læs mere

Til tælling to gange, men tabte på point: Alt er stadigvæk åbent i kampen om 2. division efter stort comeback

Det var en slagen bokser, som flere gange var til tælling, men alligevel fik rejst sig, og fik et smalt nederlag på point. Herrerne tabte første kvalifikationskamp med 37-34 i Spektrum Odder, efter at have været nede med otte mål i første halvleg, og med ni mål ti minutter før tid. Alt er dermed åbent inden den altafgørende kamp på tirsdag klokken 19.30 i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter, hvor en sejr på minimum fire mål vil sikre os endnu en sæson i 2. division

Læs mere

Damerne gik på sommerferie med sejr – Herrernes ditto er udskudt efter nederlag

Damerne tog torsdag aften en flot skalp, da de sluttede sæsonen af med en flot sejr på 28-27 over topholdet Kolding HK/KFUM, og fik dermed oprejsning efter en svær sæson i 2. division.
Herrerne derimod måtte gå slukøret fra deres opgør mod Rækker Mølle Håndbold 2, da de tabte den vigtige kamp med 30-36. Dermed kan de ikke gå på sommerferie endnu, da der venter to meget vitale opgør mod et hold fra 3. division senere på måneden, om at blive i rækken.

Læs mere

Klasseforskel i pokalexit mod KIF Kolding i stærkest mulige opstilling

Fra starten af kampen var det tydeligt, at det ikke blev en af de magiske pokalaftener i Nyborghallerne. Dertil var ligamandskabet fra KIF Kolding klasser bedre, og vandt fuldt fortjent 18-34. Udeholdet tog ingen chancer, og mødte op med stærkest mulige opstilling, hvor kun skader og sygdom umuliggjorde den allerstærkeste opstilling.

Læs mere

Alt skal afgøres den 4. april: Herrerne tabte i Give, men redder sig med en sejr i sidste kamp

Herrerne skulle forsøge at hente to vigtige point i Give, hvor de ellers har gode minder fra. Desværre blev det ikke til endnu et minde fra Ikærhallen, da vi kunne rejse hjem med et nederlag på 36-31. Heldigvis for herrerne, så levede Faaborg ØH op til favoritværdigheden, og slog Rækker Mølle. Dermed skal alt afgøres i Nyborghallerne den 4. april, når netop Rækker Mølle Håndbold 2 kommer på besøg. En sejr der vil sikre herrerne overlevelse i 2. division

Læs mere

Herrerne fik vitalt point i bundstriden efter intens fight mod GOGs ligareserver

Herrerne fik et meget vigtigt point i torsdagens kamp mod GOG Håndbold 2, da de i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter fik 31-31. Kampens store oplevelse Chris Petersen udlignede i de døende sekunder, i en kamp hvor begge hold havde hver sin halvleg. Vi skal dog nok være mest tilfredse med pointet, efter at vi med lidt over fem minutter igen var bagud med tre mål. Med det ene point er vi to point foran Sønderborg Håndbold 2 i bunden af rækken, og med et bedre indbyrdes resultat.

Læs mere