Damerne gik på sommerferie med sejr – Herrernes ditto er udskudt efter nederlag

Damerne tog torsdag aften en flot skalp, da de sluttede sæsonen af med en flot sejr på 28-27 over topholdet Kolding HK/KFUM, og fik dermed oprejsning efter en svær sæson i 2. division.
Herrerne derimod måtte gå slukøret fra deres opgør mod Rækker Mølle Håndbold 2, da de tabte den vigtige kamp med 30-36. Dermed kan de ikke gå på sommerferie endnu, da der venter to meget vitale opgør mod et hold fra 3. division senere på måneden, om at blive i rækken.

Læs mere

Klasseforskel i pokalexit mod KIF Kolding i stærkest mulige opstilling

Fra starten af kampen var det tydeligt, at det ikke blev en af de magiske pokalaftener i Nyborghallerne. Dertil var ligamandskabet fra KIF Kolding klasser bedre, og vandt fuldt fortjent 18-34. Udeholdet tog ingen chancer, og mødte op med stærkest mulige opstilling, hvor kun skader og sygdom umuliggjorde den allerstærkeste opstilling.

Læs mere

Alt skal afgøres den 4. april: Herrerne tabte i Give, men redder sig med en sejr i sidste kamp

Herrerne skulle forsøge at hente to vigtige point i Give, hvor de ellers har gode minder fra. Desværre blev det ikke til endnu et minde fra Ikærhallen, da vi kunne rejse hjem med et nederlag på 36-31. Heldigvis for herrerne, så levede Faaborg ØH op til favoritværdigheden, og slog Rækker Mølle. Dermed skal alt afgøres i Nyborghallerne den 4. april, når netop Rækker Mølle Håndbold 2 kommer på besøg. En sejr der vil sikre herrerne overlevelse i 2. division

Læs mere

Damerne spillede sæsonens flotteste kamp, men er ude af Santander Cuppen

Damerne viste tirsdag aften hvad de virkeligt er lavet af, og spillede vel nok sæsonens flotteste kamp. De kæmpede med alt hvad de havde mod overmagten fra Fredericia HK, hvor især U19-spillerne og Mette Lindberg viste vejen. Trods den flotte indsats, så er pokaleventyret slut for denne gang, efter et nederlag på 21-24

Læs mere

Herrerne fik vitalt point i bundstriden efter intens fight mod GOGs ligareserver

Herrerne fik et meget vigtigt point i torsdagens kamp mod GOG Håndbold 2, da de i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter fik 31-31. Kampens store oplevelse Chris Petersen udlignede i de døende sekunder, i en kamp hvor begge hold havde hver sin halvleg. Vi skal dog nok være mest tilfredse med pointet, efter at vi med lidt over fem minutter igen var bagud med tre mål. Med det ene point er vi to point foran Sønderborg Håndbold 2 i bunden af rækken, og med et bedre indbyrdes resultat.

Læs mere

Håndboldlektion på Sydfyn: Damerne fik ørerne i maskinen mod rækkens tophold

Et amputeret damehold havde ingen chancer i dagens kamp, mod det absolutte tophold i rækken fra Gudme HK. Vi kunne være med i kampens første tyve minutter, men så kiggede hjemmeholdet sig derefter ikke over skulderen, og vandt med hele 33-15, og viste at de snart kan kalde sig et velfortjent 1. divisionshold. Desværre sendte nederlaget også damerne et skridt tættere på 3. division.

Læs mere