Vi er klar til at indtage 2. division!

Lidt under et halvt år efter at champagnepropperne sprang i Nyborghallerne, så er klubbens herrehold nu klar til nye udfordringer i 2. division. Dermed har klubben nu både et herre- og et damehold i landets tredjebedste række, og begge hold er klar til at tage hul på den nye sæson på lørdag. Her kan du læse lidt om de to holds forberedelser til den nye sæson

Læs mere

Mikkel Godskesen er ny assistenttræner for 2. divisionsherrerne

Kort efter at oprykningen var en realitet til 2. division, så præsenterede vi Carsten Højgaard som ny assistenttræner til den kommende sæson. Af personlige årsager har han desværre valgt at trække sig igen, men vi har fundet en fuldgodserstatning i klubmanden Mikkel Godskesen, som bytter pladsen i målet ud med en plads på bænken.

Læs mere

Velkommen til SUS Nyborg – Casper Dohn

Stregspiller og nordjyde Casper Dohn er ny spiller for 2. divisionsherrerne. Han kommer til klubben efter to år i HC Odense, hvor han i seneste sæson var med til at sikre dem oprykning. Cheftræner Kristian Klitgaard kalder nytilkomsten for et scoop.

Læs mere

Carsten Højgaard er ny assistenttræner for 2. divisionsherrerne

Kristian Klitgaard stod i sidste sæson alene på trænerbænken for vores bedste herrehold. Grundet oprykningen til 2. division venter der endnu flere opgaver, og derfor har lokale Carsten Højgaard valgt at træde til som holdets nye assistenttræner. Carsten stod i sidste sæson i spidsen for klubbens U19-hold.

Læs mere

Herrerne gjorde deres arbejde i sikker stil på svær udebane

Det var på forhånd en kamp hvor der var en del panderynker, men de blev hurtigt fjernet. Herrerne vandt i sikker stil med hele 32-20 og gjorde dermed deres del af arbejdet for en oprykning denne lørdag aften. Nu afhænger oprykningen af en anden kamp hvis den skal sikres idag. På lørdag kan holdet selv sikre sig oprykningen!

Læs mere

Damerne slog hårdt kæmpende bundhold i det jyske

Ribe HK kæmpede for livet i rækken, mens damerne kæmpede for æren og placeringen i rækken. Det var nok til at fighte en to-måls sejr hjem til Fyn. 2. DIVISION DAMER, PULJE 2 (13) 20 – 22 (12) Kampens gang (Hvert 5. minut)3-1, 5-4, 6-6, 8-9, 11-10, (13-12)14-13, 15-14, 17-15, 18-18, 19-18, 20-22 SUS Nyborg-målscorereSofia…

Læs mere