21-10, 23-11, 26-12, 29-13, 34-15, 37-18
Christoffer Godskesen 5, Joachim Mølgaard 4,
Hans Pedersen 3, Magnus Kristensen 3,
Joachim Krüger 2, Kristian Nederby 2,
Martin Mauer 2 og Søren Toft 1

Med en fremragende indsats mod et Kolding HK/KFUM-hold der drillede os begge gange i sidste sæson, skaffede herrerne sig en storsejr i sæsonens første hjemmekamp på hele 19 mål, og har dermed maksimumpoint efter sæsonens første to kampe.

Herrerne fik en forrygende start på sæsonen for en uge siden, da de slog DHG Odense på udebane. Igår aftes skulle de forsøge at udbygge deres pointhøst med yderligere to point, da Kolding HK/KFUM gæstede Nyborghallerne.

Drengene vidste på forhånd at tålmodighed blev en vigtig faktor, da de lidt ældre, men også rutinerede Kolding-spillere i sidste sæson spillede meget langsomt, men også klogt. Noget de havde stor succes med, da det stressede de ivrige SUS Nyborg-spillere til at begå en masse tekniske fejl.

Det var mange af de samme rutinerede spillere som havde taget turen til Østfyn torsdag aften, og derfor var der fuld fokus på os selv, og på at gøre vores arbejde. Fra kampens første fløjt var der egentligt ikke tvivl om, at det ville lykkedes os at få kampen over på vores præmisser, og derfor have en rigtig god chance for to point. Angrebsmæssigt lykkedes rigtigt mange ting, og vi kom til frie chancer på langt de fleste af vores angreb, mod et Kolding-forsvar, som slet ikke kunne følge med de rappe SUS Nyborg-fødder. Samtidigt stod Sune Thisted en formidabel første halvleg, hvor han noterede sig for hele 15 redninger. Derfor var kampen reelt også afgjort allerede efter små tyve minutters spil, da vi kunne notere os en syv-måls føring, som kun blev udbygget yderligere til pausestillingen 17-8.

Derfor var der ingen tvivl om hvad der skulle snakkes om i pausen. Skruen skulle holdes i vandet, og der var ingen grund til at stille sig tilfreds. Cheftræner Kristian Klitgaard fik muligheden for at sætte alle markspillere på banen, og selvom Sune stod en fantastisk halvleg, så fik Mikkel Godskesen chancen i målet efter pausen, hvor han kvitterede med syv redninger. Der blev også plads til U19-spilleren Joachim Mølgaard, som også viste sig godt frem med fire mål. Joachim Krüger fik ligeledes hans første minutter i sæsonen på venstre fløjen, og kvitterede med to kontrascoringer.

Selvom føringen var stor ved pausen, så blev koncentrationen holdt gennem alle 60 minutter, og derfor kunne man også bare se at føringen blev større og større på måltavlen mod et sagesløst Kolding-mandskab, som blot ventede på at haluret rundede de 60 minutter.

Sejren blev ikke et mål for stort, da vi over hele kampen var udeholdet overlegen, og vi dermed fik en sejr på 19 mål mod et Kolding-hold, som vi havde det så svært mod i sidste sæson.

Alle markspillere kom på scoringstavlen, hvilket igen viser hvilken bredde at holdet har i denne sæson, i forhold til den svære sæson i sidste sæson.

Som noget nyt indførte vi en konkurrence om, at publikum havde mulighed for at stemme på vores bedste spiller. Den titel gik til Sune Thisted med hele 51% af stemmerne – næsten lige så høj som hans redningsprocent.

Cheftræner Kristian Klitgaard var da også meget glad sit mandskabs disciplin og indsats i gårsdagens opgør.

“Vi havde før kampen fokus på os selv, for kunne vi spille kampen på vores præmisser med masser af tempo ville vi vinde kampen, da vi er et bedre håndboldhold end Kolding HK/KFUM. Det lykkedes vi med. Vi lukker kampen i 1. halvleg, hvor vi står rigtig godt i vores forsvar og med en flyvende Sune i mål, som har 15 redninger i 1. halvleg. Det var rigtig dejligt at se drengene bare køre på og holde koncentrationen alle 60 minutter. Nu glæder vi os allerede til næste kamp på hjemmebane mod TPI Odense. Vi håber, der vil komme mange mennesker i hallen.”

Kristian Klitgaard, cheftræner SUS Nyborg

Kampen mod Kolding HK/KFUM var den første af tre hjemmekampe i streg. Næste opgave for herrerne er på næste lørdag den 8. oktober, hvor TPI Odense gæster Nyborghallerne klokken 15:00. Netop TPI Odense lykkedes vi med at slå i begge indbyrdes kampe i sidste sæson, så der skulle også være en god chance for en sjov lørdag i Nyborghallerne.

KLIK HER FOR AT SE ALLE BILLEDERNE FRA KAMPEN!