Velkommen til SUS Nyborg – Martin Mauer Larsen

Martin Mauer Larsen
Alder29 år
PositionBagspiller
Tidligere klubberHøjby S&G (ungdom)
IF Stjernen, Odense (ungdom)
Odense (ungdom)
Skanderborg Håndbold (ungdom + liga)
Odder Håndbold (1. div. og liga)
KIF Kolding (liga)
TMS Ringsted (liga)
HØJ Elite (1. div.)

Martin Mauer Larsen med flere sæsoner i den danske håndboldliga og 1. division er ny mand i SUS Nyborg-trøjen.
Martin spillede i sidste sæson for HØJ Elite, som endte på 1. divisions andenplads.

To uger før sæsonstart i 3. division har vi sikret os en forstærkning til vores i forvejen meget brede trup, da den tidligere ligaspiller Martin Mauer Larsen har valgt at tørne ud for os i den kommende sæson.

Efter flere sæsoner på allerhøjeste hylde, så har Martin valgt at prioritere familien med en kone og to børn, og derfor opstod der en god mulighed for at lokke Martin til Østfyn, hvor han i den kommende sæson har valgt, at takke ja til at trække den hvide SUS Nyborg-trøje over hovedet. Martin kender cheftræner Kristian Klitgaard fra deres fælles tid i Odder Håndbold, og da Kristian vidste at Martin var trappet ned, og boede i nærområdet så han sit snit til at kontakte hans gamle holdkammerat. Efter to træninger i klubben var Martin overbevist, om at han og SUS Nyborg var et godt match.

Martin kan dække alle tre bagspilspladser, og er derfor en meget vigtig mand, som kan forstærke den i forvejen meget brede og stærke trup, som vi i denne sæson råder over. Martin er kendt for et tørt hug fra distancen, men har bestemt også gode forcer i gennembruddet. Derudover fylder Martin også godt i landskabet i den defensive del, og kan derfor spille godt med i begge ender af banen, hvilket giver gode muligheder for kontraløbet, som Kristian Klitgaard prioriterer højt.

Med Martin Mauer Larsen i folden er bruttotruppen nu oppe på hele 20 mand, og er dermed i skærende kontrast til sidste sæson.

Mauer kommer med en stor erfaring, og bliver derfor også en stor gevinst for de unge spillere, som han gerne vil være med til at udvikle.

“Jeg kommer til SUS Nyborg for at hjælpe dem med til, at nå deres fastsatte mål. Med to børn og bopæl i Højby harmornede det ikke længere med tophåndbold på Sjælland og træning fem gange om ugen. Da Kristian ringede til mig og udlagde hans planer, var jeg meget opstemt på ideen. Jeg skal videregive min erfaring til de unge spillere, og hjælpe dem godt på vej videre. Jeg glæder mig til at hjælpe til, der hvor jeg kan hjælpe, og glæder mig til at komme igang med sæsonen. Drengene på holdet har taget rigtigt godt imod mig, hvilket har gjort det nemmere at falde til.

Martin Mauer Larsen, ny SUS Nyborg-spiller

Også cheftræner Kristian Klitgaard er begejstret for at Martin har valgt at takke ja til at tørne ud for os i den kommende sæson.

“Jeg kender Mauer fra vores fælles tid i Odder Håndbold. Jeg ser det som et scoop, at vi kan tilføje ham til holdet. Vi får en spiller, som i mange år har spillet på højeste plan. Den rutine, han kan tilføje holdet, bliver guld værd for vores unge spillere. Derudover er Mauer en rigtig god fyr, som også kommer til at være godt for vores fællesskab.”

Kristian Klitgaard, cheftræner SUS Nyborg

Velkommen til SUS Nyborg, Martin!