Velkommen til SUS Nyborg – Kristian Nederby

Kristian Nederby
Alder24 år
PositionStregspiller
Tidligere klubberFolding-Brørup HK, SGI-Håndbold,
Fredericia HK, Vejle HK og DHG Odense

Stregspiller Kristian Nederby er ny mand i SUS Nyborg efter en sæson i DHG Odense.

Både i Vejle HK og DHG har Kristian Nederby spillet under Kristian Klitgaard, og derfor er det en spiller der er synonym med måden Kristian gerne vil spille på, som vi har formået at få i folden.

Det er en bomstærk stregsspiller, som både kan formå at dække op med sin styrke, men også har en kæmpe force i mand-mand spillet på stregpladsen. Kristian vil gå direkte ind og kunne erstatte Casper Grønnegaard på stregpladsen, som gennem mange sæsoner har været garant for en helhjertet indsats i begge ender.

Kristian har trods hans forholdsvis unge alder stor erfaring med divisionshåndbold. I alle de klubber han har repræsenteret, har han spillet divions-håndbold. Blandt andet har han spillet 2. division i både Fredericia HK og DHG Odense.

Kristian selv er meget glad for skiftet, og han glæder sig især til at spille for et førstehold, hvor fokus er fuldt rettet mod holdet.

Grunden til at jeg skifter til SUS Nyborg er muligheden for at spille på førsteholdet i en klub, der er ved at starte noget helt nyt og interessant op igen. Min ambition med klubben i den kommende sæson er helt klart at rykke op og spille 2. division. Jeg har tidligere spillet i en lokal klub, hvor det lykkedes at rykke op i 3. division med min barndomsklub, for første gang i klubbens historie, og jeg tager gerne en oprykning mere i SUS Nyborg. Mit førstehåndsindtryk af klubben er et sundt og godt træningsmiljø, hvor der bliver gået til den på banen, men hvor der også hygge og god stemning udenfor banen.”

Kristian Nederby, ny SUS Nyborg-spiller

Også cheftræner Kristian Klitgaard er selvfølgeligt glad for at få muligheden for at arbejde videre med hans navnebror.

“Kristian er en spiller, jeg kender utrolig godt, da jeg både har haft ham i Vejle og DHG Odense. Så da jeg vidste, at jeg skulle til SUS Nyborg, var Kristian en stor prioritet at få med, idet hans kvaliteter på og udenfor banen er noget, ethvert hold kan bruge. Kristian er en stor og stærk stregspiller, der bliver sindssyg vigtig for vores forsvar.”

Kristian Klitgaard, cheftræner SUS Nyborg

Vi glæder os til at stifte bekendtskab med Kristian i den kommende sæson.

Velkommen til SUS Nyborg, Kristian!

Kristian Nederby er ny SUS Nyborg-spiller