Velkommen til SUS Nyborg – Hans Pedersen

Hans Pedersen
Alder22 år
PositionHøjre back
Tidligere klubberTPI Odense, Oure, DHG og HC Odense

Odenseanske Hans Pedersen skifter fra DHG Odense til SUS Nyborg i den kommende sæson, og følger dermed i cheftræner Kristian Klitgaards fodspor.

Vi har været så heldige at have fået endnu en venstrehåndet spiller i truppen. Det er den hårdtskydende Hans Pedersen, som har valgt at følge med cheftræner Kristian Klitgaard fra DHG til SUS Nyborg. Det er en spiller der har repræsenteret et par klubber i Odense-området, mens han også som så mange andre har været forbi Oure. Hans er en spiller som i sidste sæson viste sig som en rigtig dygtig spiller i 2. division, hvilket også gav ham en plads på HC Odenses holdkort i 1. division en enkelt gang i sidste sæson.

Det er derfor en meget spændende spiller som har valgt at takke ja til tilbuddet om at repræsentere den hvide SUS Nyborg-trøje i næste sæson, og en spiller som helt bestemt også vil styrke vores i forvejen meget stærke trup. Hans er dygtig i begge ender, og er derfor også en vigtig brik i stratigien omkring mange kontraløb.

Selv er Hans meget glad for skiftet, og han ser mange muligheder med den trup som i næste sæson skal repræsentere klubben.

“Jeg har valgt at skifte til SUS Nyborg, da jeg mener klubben har store, men også realistiske ambitioner, som jeg gerne vil være en del af. Efter at have trænet med et par uger har jeg oplevet en god kultur, og en spillestil jeg synes er meget tiltrækkende. Jeg har ambitioner om vinde kampe, og mange af dem i den kommende sæson. Med de spillere der er i klubben, føler jeg der er et godt fundament for at opnå netop dette, og arbejde hårdt på at slutte i toppen af 3. division. Jeg ønsker også at udvikle mit håndboldniveau, og med den rolle jeg er udtænkt i SUS Nyborg, så har jeg alle muligheder for dette. Efter at have trænet med et par uger, er jeg positivt overrasket over kvaliteten og kulturen. Der er bred enighed om hvilken retning holdet skal, og at en sæson som sidst ikke skal være normen.”

Hans Pedersen, ny SUS Nyborg-spiller

Cheftræner Kristian Klitgaard er også meget tilfreds med at have fået lov til at arbejde videre med Hans i den kommende sæson.

“Hans er også en spiller, som jeg kender rigtig godt, da jeg også havde ham i sidste sæson hos DHG Odense. Hans er en meget passioneret ung mand, som elsker at træne hårdt for at blive bedre. Det resulterede i, at han gennemgik en stor udvikling sidste sæson, og jeg er rigtig glad for, at jeg kan få lov til at arbejde videre med ham. I Hans får vi en hårdtskydende højreback og en dygtig forsvarsspiller, som både kan dække toer og treer”

Kristian Klitgaard, cheftræner SUS Nyborg

Velkommen til Østfyn, og velkommen til SUS Nyborg, Hans!

Hans Pedersen er ny mand i SUS Nyborg.