Stærk anden halvleg sikrede sæsonens første sejr

Kampen kort: 2-0, 5-2, 7-6, 8-8, 11-11, (12-13), 16-16, 19-16, 24-19, 25-20, 29-24, 32-24
SUS Nyborg målscorere: Lasse Mikkelsen 6, Magnus Kristensen 5, Niels Hansen 5, Casper Grønnegaard 5, Mads Nellemann 4, Lasse Kok Hansen 3, Kristian Berth 3 og Christian Stuhr 1

Tirsdag aften jagtede vi vores første sejr i sæsonen da IF Stjernen kom til Nyborghallerne. Det var ikke bare en helt almindelig tirsdag i Nyborg, da både TV2 og vores nye sponsor Lokalposten med Heino Hansen i spidsen var til stede samt 7 hobby fotografer fra Kerteminde Fotoklub. Samtidigt havde også en stor flok mennesker fundet plads på tilskuerrækkerne, og for en kort stund var der glimt af 1. divisionsstemning i hallen.

Kampens første halvleg var meget lige hele vejen igennem. Vi kom klart bedst ud fra omklædningsrummet med en føring på 5-2 efter ti minutter, men faldt lidt i niveau gennem halvlegen, hvor udeholdet igen fik fat i vores føring. Gennem resten af halvlegen var der max et mål til forskel på de to hold, men Stjernen trak det længste strå og gik til pause foran med 12-13.

Efter en god pausesnak var drengene som forvandlede. Om det var nerverne der var børstet af ovenpå den store mediedækning, eller et håndslag i omklædningsrummet skal være usagt, men noget skete der. Fra 16-16 gik føringen hurtigt til at være på fem mål, og derfra var der reelt aldrig spænding om kampens udfald. En af grundene til at IF Stjernen aldrig fik fat i hjemmeholdet var en storspillende Mikkel Godskesen i målet, som havde skiftet trænerkasketten fra seneste opgør mod Sønderborg ud med målmandstrøjen. Derudover er Mikkel også aktiv i Eliteudvalget i klubben, samt træner for klubbens U17-hold – kæmpe respekt til ildsjælen skal der lyde herfra. Flere store redninger blandt andet to på straffekast var medvirkende til at vi sikkert kunne køre sæsonens første sejr hjem. Til sidst var der endda mulighed for at gøre sejren tocifret, men det lykkedes IF Stjernen at reducere nederlaget til 32-24 på en dag hvor holdet fik vist, at der er stor kvalitet trods de mange spillerafgange inden sæsonen. Som så mange gange før var der rigtigt mange spillere på måltavlen, hvilket også viser noget om en bred trup hvor alle byder ind.

Cheftræner Anders Bo Petersen var da også meget tilfreds med drengenes præstation, hvor han også kan se en markant fremgang træning for træning. Vi tog en snak med Anders Bo Petersen efter kampen, og den snak kan du se her.

Næste opgave for drengene er på næste lørdag den 6. november klokken 15.00 i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. Her kommer TM Tønders andethold på besøg. Der er som altid gratis adgang til kampen. ‘