Remis mod 2. divisionsmandskab efter helhjertet fight

TRÆNINGKAMP
SUS NYBORG (3. DIV.) – SVENDBORG HÅNDBOLDKLUB (2. DIV.) 27-27 (11-13)

Kampen i tal: 2-1, 5-5, (11-13), 12-16, 15-18, 17-19, 19-21, 21-21, 25-26, 27-27
SUS Nyborg målscorere: Lasse Mikkelsen 10, Jacob Kampmann og Mads Mortensen 4, Frederik Dullum og Magnus Kristensen 3, Emil Koch, Joakim Kryger og Sune Thisted 1.

Tirsdag aften tog vi imod 2. divisionsholdet fra Svendborg Håndboldklub i Nyborghallerne. En kamp med en smule historie indblandet. På de sydfynske gæsters holdkort stod Sebastian Ring og Simon Elsborg som tilbage i 2012 var med i den første SUS Nyborg-trup ved etableringen samme år. Her ni år efter står klubben nu igen foran en genskabelse, og drengene viste sig godt frem i den første træningskamp mod et højere rangerende hold.

På tavlen var vi foran 2-1 efter små fem minutters spil, og det var også eneste gang at vi var foran denne tirsdag aften. Gæsterne var i teten gennem det meste af første halvleg, men alligevel lykkedes det os at holde snor i det rutinerede udehold, og vi kunne gå til pause bagud med kun to – 11-13.

Svendborggenserne kom bedst ud fra pausesnakken og øgede hurtigt føringen til fire mål, inden vi igen fik sat en snor i udeholdet. Med tolv minutter igen af kampen fik vi helt fat i Svendborg ved stillingen 21-21, og det kunne derfor ligne en tæt afslutning. Især Lasse Mikkelsen var flyvende i gårsdagens kamp med hele ti mål. Spændingen varede da også til sidste fløjt, og efter 60 minutters håndbold var stillingen helt lige på måltavlen i Nyborghallerne.

Kampen gav også debut på bænken til Anders Bo Petersen, som i den kommende sæson vil være assistenttræner til Mikkel Wichmann.

Cheftræner for SUS Nyborg, Mikkel Wichmann var også godt tilfreds med sit mandskab efter kampen.

Jeg er glad for indstillingen til kampen. I perioder hang vi efter, men vi kæmpede os flot tilbage. Vi stod godt i forsvaret gennem hele kampen og Sune stod godt inde i målet. Kombinationen af dette gav os en del nemme kontramål. Omvendt havde vi i perioder lidt svært ved at komme til gode chancer i angrebet, men vi fandt alligevel nogle gode løsninger i løbet af anden halvleg.

Mikkel Wichmann, cheftræner SUS Nyborg

Det var også den sidste træningskamp for drengene inden sæsonen starter på næste fredag. Her går turen til Stenstrup Hallen, hvor vi spiller mod Stenstrup IF klokken 19.30.

Det var noget af en opgave at komme til chancerne i det etablerede spil mod et defensivt stærkt Svendborg-hold. Her ses de to tidligere SUS Nyborg-spillere Frederik Dinsen og Sebastian Ring i midterforsvaret.
Selvom det “kun” var en træningskamp, så var det en fornøjelse at se tilskuere tilbage på lægterne.
Sune Thisted stod atter en god kamp i SUS Nyborg-målet. Lasse Mikkelsen med nummer 99 blev topscorer med 10 mål.