En næsten fuldt Kerteminde Idrætscenter var vidne til en herrefight mellem rækkens to bedste hold. Vi trak det længste strå, og trak også fra i stillingen, hvor vi nu er noteret for 12 point i 6 kampe

14-16, 15-19, 16-21, 18-21, 22-23, 24-28
Chris Petersen (6/9), Lasse Mikkelsen (5/7),
Hans Petersen (5/9), Kristian Nederby (4/5),
Magnus Kristensen (3/4), Martin Mauer (2/4),
Søren Toft (2/3) og Casper Grønnegaard (1/1)

Fredag aften var Kerteminde Idrætscenter fyldt til bristepunktet, da slaget mellem Østfyns to bedste håndboldklubber skulle duellere om førstepladsen i herrernes 3. division. Med indløb var scenen lagt til et brag af en håndboldkamp mellem rækkens to største oprykningsfavoritter og ærkerivaler. Juleøllen var ligeledes skænket fra hanen i massevis, hvilket gjorde at folk ikke havde hænderne fri til at klappe. Først med ti minutter igen vågnede hallen, og hektikken bredte sig.

Præcist som forventet startede kampen meget tæt. De to jævnbyrdige hold fulgtes ad gennem hele første halvleg, hvor vi oftest var i teten på tavlen. Begge hold havde det svært i defensiven, hvor vi især bøvlede med Kertemindes Jacob Fladegaard i kampens åbning. Selvom hallen var godt fyldt, så mærkede man på ingen måde presset fra hjemmepublikummet, som det på forhånd var forventet. Om det var juleøllene der lige skulle synkes først skal være usagt, men intensiteten manglede.

Kerteminde havde med tyve sekunder tilbage af første halvleg mulighed for at bringe sig foran 15-13, men en 100%-redning fra tilbagevendte Sune Thisted forhindrede dette, og i stedet kunne Lasse Mikkelsen udligne til pausestillingen 14-14 på straffekast efter tidens udløb.

Hvor defensiven haltede gevaldigt i begge ender i første halvleg, så blev der for alvor taget fat efter pausen, hvor der blev lukket helt ned for Kertemindes offensiv. Otte minutter skulle der gå før Kerteminde fik nettet til blafre, og efter 17 minutters spil var det kun lykkedes to gange. Samtidigt var det lykkedes os syv gange, og derfor var der slået et godt hul. Desværre løb vi ind i to udvisninger på ti sekunder, og det satte gang i både spillerne og tilskuerne i havnebyen. Fem minutter senere var 16-21 ændret til 20-21, og kampen var igen helt åben, og med et publikum der var vågnet op ventede der otte lange minutter. Med fem minutter igen af opgøret var forspringet stadigvæk kun på et enkelt mål ved stillingen 22-23. Med kampens næste tre scoringer fik vi dog snøret sækken. Spillerne og de mange medrejsende SUS Nyborg-tilskuere kunne derfor bryde ud i vild jubel da hornet lød, og måltavlen viste cifrene 24-28!

Med sejren er forspringet til Kerteminde på andenpladsen nu oppe på fire point, efter at herrerne har ryddet bordet i de første seks kampe!

Cheftræner Kristian Klitgaard var meget glad for sejren, og roste endnu en gang sit mandskab for en meget disciplineret præstation. Du kan høre et interview med Kristian Klitgaard kort efter kampens slutning her.

Næste opgave for vores forstærke herrehold er på tirsdag, når pokalturneringen indledes på hjemmebane i Nyborghallerne mod IF Stjernen fra samme række. Den kamp spilles klokken 19:45.

Næste kamp i 3. division er på næste søndag den 13. november, når vi på vores anden hjemmebane i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter møder Faaborg ØHs andethold. Den kamp spilles klokken 12:30. Efterfølgende spiller vores 2. divisions damer ligeledes mod Faaborg ØH klokken 14:00. Dagen sluttes af med et brag af en herre serie 1-kamp når de to moderklubber SUS Håndbold og Nyborg GIF brager sammen i toppen af rækken. Her mødes flere gamle SUS Nyborg-spillere. Den kamp spilles klokken 15:30.

KLIK HER FOR AT SE ALLE BILLEDERNE FRA KAMPEN!

Billederne er taget af vores fotograf, Peter Johanson.

Jublen på SUS Nyborg bænken kunne bryde løs, da sejren var sikret. Foto: Peter Johanson