17-13, 20-15, 23-18, 25-20, 29-20, 30-22

Sune Thisted (9/28 = 32%)
Mikkel Godskesen (5/8 = 63%)
Kampens spiller
Kristian Nederby (33,3% af stemmerne)

Herrerne fik en fantastisk sejr i fredags over de direkte konkurrenter til førstepladsen fra Kerteminde HK, og det skulle der følges op på i gårsdagens opgør mod IF Stjernen. Et hold der måske havde skuffet en lille smule, men som bestemt også er et hold med store kvaliteter, som har givet os problemer tidligere i sæsonen. Til kampen var vi da også uden to af de spillere med mest spilletid i denne sæson i Lasse Mikkelsen og Magnus Kristensen, imens vi også var uden Søren Toft, og derfor var det andre kræfter der skulle tage over.

Efter fem minutters spil var stillingen 2-2, men så slap herrerne sig for alvor løs. Sune Thisted i målet tog fra, og syv minutter senere var stillingen 8-2, og så lignede det en formsag. Udeholdet fik dog ædt sig stille og roligt ind i opgøret, og ved pausen var de kun nede med 13-11, og der var derfor unødvendig spænding tilbage i opgøret.

Præcis som i første halvleg var Stjernen fint med de første fem minutter af anden halvleg, og derefter blev føringen igen øget med et par mål. Foran 25-20 med ti minutter igen blev kampen endeligt lukket. 25-20 blev til 29-20 på fem minutter, hvor Mikkel Godskesen kom ind og pillede pynten af odenseanerne, inden IF Stjernen pyntede til slutstillingen 30-22, og to point kunne tilføjes til pointkontoen, og dermed blev afstanden ned til Kerteminde HK på andenpladsen fastholdt.

I mangel af de tre stamspillere var det igen den nytilkomne Anton Bonde der trådte i kraft scoringsmæssigt, da han for tredje kamp i streg blev topscorer. Også Niels Hansen spillede igen en flot angrebskamp, efter han i de seneste kampe er kommet i gang scoringsmæssigt. Kristian Nederby var også med i rigtigt mange ting i begge ender af banen, og blev fortjent kåret som kampens bedste spiller.
Endnu en gang viste holdet bare en enorm styrke og bredde, og står sammen når der er spillere som ikke er kampdygtige.

Cheftræner Kristian Klitgaard var meget tilfreds med sit holds indsats.

“En kamp, hvor vi er i fuld kontrol hele vejen igennem. Igen ser vores 5-1 forsvar rigtig godt ud, og begge vores målmænd får gode arbejdsbetingelser for at få nogle redninger. Så alt i alt en god koncentreret indsats fra drengene. Det var dejligt at se Niels Hansen spille en rigtig god kamp.”

Gårsdagens kamp var den sidste hjemmekamp i små to måneder, da der nu venter herrerne fem udekampe i streg inden sæsonen sluttes af på hjemmebane i Nyborghallerne lørdag den 1. april. Første af de fem udekampe er på næste søndag den 19. februar, når holdet gæster rækkens nuværende bundhold Tommerup HK. Den kamp spilles klokken 15:00 i Fyrtårn Tommerup.

Anton Bonde har været en stor gevinst for holdet siden hans skifte fra DHG Odense efter julepausen. For tredje kamp i træk blev han topscorer.