Herrerne kom tilbage på sejrssporet mod Søndersø IF

Efter sæsonens første nederlag kom herrerne igen tilbage på sejrssporet med en 30-26 sejr over Søndersø IF fredag aften. Kampen blev lidt for spændende efter en første halvleg i fuld kontrol.

3. DIVISION HERRER, PULJE 4
SUS NYBORG 30 (18)
SØNDERSØ IF 26 (12)
Kampens gang (Hvert 5. minut)
3-1, 6-4, 10-6, 13-8, 16-11, (18-12)
19-15, 20-18, 21-19, 25-22, 27-24, 30-26
SUS Nyborg-målscorere (Mål/skud)
Chris Petersen (8/12), Magnus Kristensen (6/6),
Lasse Mikkelsen (6/9), Martin Mauer (4/5),
Hans Pedersen (3/7), Søren Toft (2/2) og
Casper Grønnegaard (1/1)
Kampens SUS Nyborg-spiller
Chris Petersen
(37,2
% af stemmerne)

For tredje gang på fem dage skulle vores 3. divisions herrer i kamp, og for tredje gang i træk var modstanderen en oprykker fra fynsserien.

Efter herrernes første nederlag i denne sæson, så var det rigtigt vigtigt for herrerne at komme tilbage på sejrssporet, efter at herrerne har haft en fremragende sæsonstart, som ikke skulle ødelægges af et enkelt nederlag.

Søndersø IF var modstanderen, og det var med sidste sæsons cheftræner Anders Bo Petersen på bænken, ligesom Kasper Kousholt startede i Søndersø-målet.

Fra starten af kampen var det igen en velsmurt maskine, som ikke lavede mange fejl. Samtidigt fik Kasper Kousholt i Søndersø-målet ikke fat i mange bolde, og han blev hurtigt udskiftet efter at være blevet skudt i sænk af sine gamle holdkammerater, men lige lidt hjalp det. Ikke mange fødder blev sat forkert i første halvleg, hvor vi var Søndersø overlegende. Vi kom hurtigt i front med fire mål, og den føring blev udbygget yderligere til seks mål da de to hold gik til pause ved stillingen 18-12.

Hvad man tænkte skulle blive en formsag i anden halvleg blev pludseligt meget spændende. Lige så godt holdet spillede i første halvleg, lige så skidt var det i anden halvlegs første ti minutter. Inden man havde set sig om var Søndersø IF kommet på omgangshøjde ved stillingen 19-18, og man begyndte straks at tænke tilbage på Aarup-nederlaget i tirsdags. Søndersø-målmand Christian “Store” Petersen gjorde livet svært for os med mange redninger, men heldigvis fik vi en hjælpende hånd fra Søndersø-bænken, hvor assistenttræner Kim Andersen brokkede sig til en 2 minutters udvisning, hvilket kom på et belejligt tidspunkt efter en skidt periode.

Vi tog igen kontrol over kampen, og med ti minutter tilbage af opgøret var vi igen oppe med tre. Den stilling holdt helt til slut, hvor vi kunne notere os for en fire måls sejr på 30-26, og derfor kom herrerne sig bedst muligt ovenpå den skuffende kamp i tirsdags. Dermed er herrerne stadigvæk ubesejret på hjemmebane, hvor de har sikret sig seks sejre ud af seks mulige – tre i hver hal.

Selvom kampen blev spændende i anden halvleg, så havde cheftræner Kristian Klitgaard en god mavefornemmelse gennem hele kampen, og glædede sig over igen at være tilbage på sejrssporet efter afsporingen mod Aarup. Du kan høre hvad Kristian sagde efter kampen her.

Næste opgave for herrerne er på lørdag den 26. november klokken 16:30, når de skal på en længere udebanetur til Rødekrohallen, hvor Rødekro-Aabenraa Håndbold venter.

KLIK HER FOR AT SE ALLE BILLEDERNE FRA HERRERNES KAMP!

Herrerne kom tilbage på sejrssporet med sejren på 30-26 over Søndersø IF. Her scorer Lasse Mikkelsen et af sine 6 mål.
Foto: Jeppe Kok Ejlersen