God fight var ikke nok mod topholdet

Kampen kort: 3-2, 8-6, 8-9, 11-13, (12-13), 14-19, 17-20, 18-23, 22-26, 24-27, 25-28
SUS Nyborg målscorere: Magnus Kristensen 9, Lasse Mikkelsen 5, Lasse Kok Hansen 4, Casper Grønnegaard 4, Niels Hansen 1, Henrik Sørensen 1 og Christian Stuhr 1

Lørdag eftermiddag var det Ullerslev Kultur- & Idrætscenter der lagde halgulv til 3. divisionskampen mellem SUS Nyborg og Middelfart HK. Det var på forhånd spået til at blive en meget svær kamp mod vestfynboerne som inden sidste rundes nederlag til Kerteminde HK havde maksimumpoint. Modsat har vi qua en meget turbulent opstart haft det meget svært i sæsonens indledning, og var inden dagens kamp placerede næstsidst. Det var derfor også Middelfart som klart måtte tage favoritværdigheden på sig til dagens kamp. I seneste hjemmekamp mod IF Stjernen viste vi dog et meget højt niveau, som vi også skulle forsøge at finde frem i dagens kamp, hvis vi skulle snuppe point.

Vi startede kampen flot, og dominerede i starten af kampen og førte med et par stykker ved stillingen 8-6. Derefter fik udeholdet fat i kampen og med fire mål i træk skulle vi ud og indhente en føring. Det lykkedes også, men helt fat fik vi ikke, og ved pausen var vi bagud 12-13. Lasse Mikkelsen brændte to straffekast i første halvleg, som også var medvirkende til at vi ikke fik teten til pausen.

Anden halvleg startede skidt da Lasse Mikkelsen modtog et rødt kort få minutter inde i anden halvleg ved stillingen 14-17, og det skulle vise sig at være dyrt i den kommende periode. 14-17 blev hurtigt til 14-19, og Middelfart lignede et hold der ville køre kampen sikkert i hus. Vi fightede os dog tilbage, og kom igen ned med tre mål. Middelfart udnyttede de mange tekniske fejl vi lavede i kampen, og igen øgede de til en føring på fem mål. I løbet af anden halvleg formåede også Magnus Kristensen og Niels Hansen at brænde et straffekast, og det blev dyrt. Vi fightede alle 60 minutter igennem, og det hele endte med et hæderligt nederlag på 25-28. Dermed blev de fire brændte straffekast afgørende når vi kigger på stillingen, men dertil skal der også lægges til at vi brændte en masse oplagte chancer i åbent spil. Alt dette set i bagklogskabens lys kunne have givet os den sejr som vi hungrer så meget efter, og som vi sagtens kunne have taget i dag.

Næste kamp bliver mindst lige så svær når vi gæster Kerteminde HK i en kamp som altid er garant for fight, hårdhed og spænding. Den kamp spilles i Kerteminde Idrætscenter på lørdag den 27. november klokken 14.00. Vi håber at en del SUS Nyborg-folk vil tage turen til Kerteminde og hjælpe holdet til sejr.