En del af Østfyns nye store erhvervsnetværk

Inspiration og udvikling: Et medlemsskab af Partnerforum SUS Nyborg er udover en betydelig støtte til videreudvikling af talentarbejdet også adgang til et netværk for erhvervsvirksomheder, der fokuserer på inspiration og udvikling.

Grundlag for Partnerforum SUS Nyborg

Hent PDF her
Formålet med Partnerforum SUS Nyborg er at videreudvikle talentarbejdet i moderklubberne SUS Håndbold og Nyborg GIF Håndbold samt Elitearbejdet i SUS Nyborg. Desuden at etablere et netværk for erhvervsvirksomheder på Østfyn med fokus på inspiration og udvikling.

Støttemidlerne, som indbetales af medlemmerne til Partnerforum anvendes til udviklingsprojekter, som Partnerforum og Eliteudvalget for SUS Nyborg er enige om. Ca. en 1/3 af midlerne kan anvendes til arrangementer og netværksdannelse for Partnerforum medlemmer. Et udvalg af Partnerforum medlemmer samt Eliteudvalget under SUS Nyborg administrerer disse midler.

Som medlem af Partnerforum deltager man i op til 4 årlige arrangementer, hvor indholdet har et højt niveau med inspiration og udvikling. Herudover vil der blive arrangeret møder, hvor det primære formål er styrkelse af netværket. Der udleveres 4 sæsonkort til SUS Nyborgs hjemmekampe.

Medlemmer modtager ligeledes et diplom/logo som bevis på medlemskabet.

Al kommunikation foregår elektronisk blandt andet via klubbens hjemmeside på adressen www.susnyborg.dk

Medlemskab af Partnerforum koster årligt kr. 8.000,00 + moms

Betalingen sker halvårligt den 1 februar og 1 september ved fremsendelse af faktura fra SUS Nyborg.

[gravityform id=”2″ name=”Hør mere om sponsorater” title=”false”]

Efterlad en kommentar