Endnu et tremålsnederlag mod Kerteminde HK

Kampen kort: 2-1, 5-6, 7-11, 9-13, 11-16, (12-19), 14-19, 17-22, 19-25, 22-28, 27-30
Målscorere: Lasse Kok Hansen 8, Magnus Kristensen 7, Joachim Mølgaard 3, Lasse Mikkelsen 2, Casper Grønnegaard 2, Christoffer Godskesen 2, Anders Bo Petersen 2, Christian Stuhr 1,
Redninger: Palle Matthiesen 9

Efter seks ugers jule-/coronaferie var det søndag eftermiddag igen tid til en håndboldkamp for vores 3. divisionsherrer. Selvom det kun var to spillerunder siden at vi stod overfor lokalrivalerne fra Kerteminde HK, så var det igen modstanderen på hjemmebanen i Nyborghallerne søndag eftermiddag. En kamp hvor vi skulle forsøge at tage revanche fra vores 29-26 nederlag i Kerteminde Idrætscenter. Det var samtidigt også en kamp hvor udeholdet på forhånd var store favoritter. En af grundene til dette var de ti point som var mellem holdene inden kampen, og den anden grund var at vi var uden vores to venstrehænder Niels Hansen og Kristian Berth, samt vores forsvarskrumtap Mads Nellemann. Det betød at cheftræner Anders Bo Petersen var trukket i spillertrøjen i dagens kamp.

Kampen startede meget lige, og efter ti minutters spil var der kun et mål i mellem de to hold. Desværre blev oddsene for sejr markant højere da vores topscorer Lasse Mikkelsen måtte udgå med en skade i ryggen i første halvleg, og det udnyttede udeholdet. Føringen blev øget trin for trin, og da dommerparret fløjtede til pause var stillingen på måltavlen 12-19, og det lignede dermed en nærmest umulig opgave.

I anden halvleg skulle der gå mere end ti minutter før udeholdet fik passeret en velspillende Palle Matthiesen i SUS Nyborg-målet. Desværre formåede vi kun at score to mål i dette interval, og derfor var det stadigvæk et stejlt bjerg der skulle bestiges. Kerteminde fandt efter den skæve start igen netmaskerne bag Palle, og derfor kom vi aldrig rigtigt tæt på udeholdet. Med fem minutter igen var stillingen 22-28, men med en flot slutspurt fik vi alligevel pyntet på resultatet til slutstillingen 27-30, hvilket nærmest var samme resultat som det første møde for små to måneder siden.

I Lasse Mikkelsens fravær tog Lasse Kok Hansen og Magnus Kristensen over, og spillede en flot kamp med henholdsvist otte og syv mål.

Cheftræner Anders Bo Petersen som selv bidrog med to scoringer i dagens anledning var efter kampen splittet.

“Vi spiller en skidt første halvleg, hvor vi laver alt for mange fejl som Kerteminde kynisk straffer på deres kontra. Anden halvleg er langt bedre, og den vinder vi også med fire mål. Desværre var vi alt for langt bagud fra vores dårlige første halvleg. Vi er ramt i dag på lidt småskadede spillere, som vi ikke vil tage chancen med. Alle kæmpede alt hvad de kunne – især i anden halvleg, hvor vi kommer tæt på det helt store comeback.”

Anders Bo Petersen, cheftræner SUS Nyborg

Med nederlaget er vi stadigvæk placeret på den forkerte side af stregen som udveksler to nedrykningskampe – á point med Stenstrup IF på den rigtige side. Med til historien skal siges at alle hold har spillet en kamp mere end os, og nogen hold har også spillet to kampe mere – heriblandt Stenstrup IF.

Næste opgave er på søndag den 23. januar når vi møder odenseanske IF Stjernen som vi slog med hele 32-24 i vores første opgør i Nyborghallerne.