Damerne tog to meget vigtige point mod Stjernen

2. divisions damerne vandt en meget vigtig udekamp mod IF Stjernen Håndbold , og blev dermed det første udehold i denne sæson til at tage en sejr i Skt. Jørgens Hallen

og Sofia Matthiesen 1

Damerne var lørdag eftermiddag oppe mod en direkte konkurrent i rækken i IF Stjernen. Det kunne da også ses på banen at det var to meget jævnbyrdige hold der var oppe mod hinanden. Holdene fulgtes ad med skiftende føringer frem til 7-8 efter 27 minutter, og derefter var vi ikke bagud i resten af kampen.

Efter en pauseføring på 8-10 kom IF Stjernen igen på omgangshøjde ved 12-12, men med tre scoringer i træk trak vi igen fra. Stjernen kom dog igen tilbage fra 12-15 til 16-16 med fem minutter igen. Her brændte hjemmeholdet et straffe, og i stedet for kunne vi øge føringen til 17-19, inden at hjemmeholdet reducerede til slutresultatet 18-19.

Med sejren rykker damerne op som nummer 7, som er den højeste placering af de fem hold som kæmper mod nedrykningen. Med sejren er der nu fem point ned til Ribe HK som ligger til at spille om at undgå nedrykning på rækkens tiendeplads.

Næste kamp for damerne er på tirsdag, når de på udebane skal møde fynsserieholdet fra Søndersø IF i Santander Cuppens 3. runde. Kampen her fløjtes op klokken 20:45.

Næste kamp i 2. division er på lørdag den 10. december, når de på hjemmebane får besøg af Næsby IF, som også er en af de hold som vi kæmper indbyrdes mod i den nedre del af rækken. To point her vil for alvor skabe et hul ned til de farlige pladser. Den kamp spilles klokken 14:30.