Adjø Norge og velkommen hjem – Chris Petersen er tilbage i SUS Nyborg

Lokale Chris Petersen drog inden sidste sæson på et udenlandseventyr i det sydvestlige Norge – nærmere bestemt Stavanger og Viking Håndball. Efter et succesrigt år med en andenplads og to afgørende oprykningskampe til REMA 1000-ligaen vender den lokale ildsjæld hjem til Østfyn og SUS Nyborg.

Det var en chance, som man som ung håndboldspiller ikke kunne sige nej til, da lokale Chris Petersen fik et tilbud fra norske Viking Håndball, som netop var rykket ned i norges andenbedste række. Chris var stærkt medvirkende til at det blev til en andenplads, hvor oprykningen dog glippede i to afgørende oprykningskampe til REMA 1000-ligaen. Inden skiftet til Norge var Chris også en del af 1. divisionstruppen, hvor han voksede mere og mere gennem sæsonen. Muligheden for et år mere i Norge var til stede, men alligevel valgte han at drage hjem igen til familie og kæresten. Det er derfor en stor profil der vender hjem, og et stort bevis på at troen på SUS Nyborg-projektet på alle måder stadigvæk lever, da vi ikke er i tvivl om at andre klubber også ønskede Chris’ kompetancer.

Chris glæder sig meget over skiftet, og glæder sig igen til at hjælpe klubben tilbage til de gode tider.

“Det var først og fremmest en beslutning om at ville spille håndbold på et niveau der tillod lidt mere frihed i hverdagen i den her sæson. Den beslutning gjorde at jeg selvfølgelig tænkte på at tage “hjem” til SUS Nyborg, så efter et par gode snakke med klubben og ikke mindst den nye træner Kristian Klitgaard kunne jeg virkelig mærke, at det her stadig er et projekt jeg vil være en del af. Det har været en kæmpe oplevelse for livet og spille en sæson i Norge. Jeg har virkelig kunne mærke at jeg er blevet mere moden, både som person, men bestemt også på håndboldbanen. Jeg er på ingen måde i tvivl om at min ambition med at skifte til SUS Nyborg er, at vi skal tilbage i 2.division. Med det hold, træner og strategi som klubben har sat op, så er jeg ikke i tvivl om at vi meget snart ser SUS Nyborg tilbage som et etableret 2.divisions-hold. Selvom skiftet er et skridt ned, så løber jeg selvfølgeligt stadigvæk rundt med ambitioner om at kunne spille i de bedste rækker i Danmark. Men det er netop derfor jeg er kommet til SUS Nyborg, for jeg håber og tror virkelig på at vi på sigt kan få SUS Nyborg tilbage i de bedste rækker i Danmark.”

Chris Petersen, SUS Nyborg

Cheftræner Kristian Klitgaard ser ligeledes meget positivt på tilgangen af den gamle SUS Nyborg-dreng.

“Jeg ser Chris som en meget vigtig spiller i det nye projekt i SUS Nyborg. Han kender klubben rigtig godt, og har tidligere været med omkring 1. division samt 2. division. Jeg har en klar forventning om, at Chris bliver en af dem, som kommer til at gå forrest til kamp og til træning.

Kristian Klitgaard, cheftræner SUS Nyborg

Vi glæder os endnu engang over tilgangen af Chris, og vi glæder os til at se meget mere til ham i den kommende sæson i de to østfynske haller.

Velkommen hjem, Chris!