SUS Nyborg havde stor ære af Aalborg-kampen

Cheftræner Mads Rydal var stolt og tilfreds med sit hold, selv om det blev til et 17-37 nederlag mod Aalborg Håndbold i en fyldt Nyborghal i ottendedelsfinalen i Santander Cup.
– Vi har spillet to træningskampe mod 1. divisionshold, men her fik vi virkelig at mærke, at vi var oppe mod et af landets allerbedste hold. De viste klasse gennem hele kampen, men alligevel tog vore spillere udfordringen op. Alle bød ind med en flot indstilling, og derfor kan vi bruge kampen rigtig meget i de videre forberedelser frem mod turneringsstarten om en måneds tid. Jeg tror, at jeg allerede til træningen på tirsdag kan mærke forskel på spillerne efter denne her oplevelse, lød det fra en tilfreds træner efter pokalbraget, som havde samlet næsten 700 tilskuere.
På intet tidspunkt var hjemmeholdet dog i nærheden af at true det stjernespækkede Aalborg-mandskab. Gæsterne bragte sig foran 4-0, inden Rasmus Levinsen fik hul på bylden med en hjemmescoring.
Stillingen ved pausen var 8-18, og ikke mindst på et godt kæmpende forsvar og to stærke målmænd, nytilkomne Kasper Kousholt, der blev kåret som bedste spiller, og unge Victor Vittrup Friis, blev gæsternes scoringer holdt behørigt nede i løbet af anden halvleg.
Målscorere for SUS Nyborg blev Lasse Kok Hansen med 6 mål, Rasmus Levinsen med 4, Thomas Stuhr Pedersen 2, samt Emil Thorsen, Simon Elsborg, Anders Stuhr Pedersen, Marko Heine Nowack og Joakim Rydal hver 1 mål.
For Aalborg Håndbold blev Buster Juul topscorer med 9 mål, Mark Strandgaard lavede 6 og Magnus Saugstrup 5 mål.

Rasmus Levinsen scorede fire mål mod Henrik Møllgaard & Co.


Topscorer Lasse Kok Hansen med seks mål.


Kampens spiller blev målmånd Kasper Kousholt, her sammen med Carsten Madsen fra eliteudvalget.