Spillerne præsenteret på Albani

SUS Nyborgs spillere og trænere er parate til den store opgave i den nye sæson i 1. division, der som bekendt indledes lørdag den 5. september i Nyborghallerne klokken 15.00 mod HEI, Skæring.
Det kom klart til udtryk onsdag aften ved sammenkomsten på Restaurant Anarkist på Albani i Odense, hvor spillerne blev præsenteret for sponsorer og de mange frivillige hjælpere. Og hvor trænerteamet Mads Rydal og Kenneth Lindegaard kom ind på forventningerne til sæsonen.
– Vi har et bredt funderet mandskab med flere spidskompetenser. Det vil vi udnytte på forskellige måder alt efter modstanderne, lød det blandt andet fra Mads Rydal, der glæder sig over en meget intens træningsindsats fra hele truppen på over 30 spillere.
– Vi er godt forberedt, og vi tror på, at vort niveau rækker til 1. division. Spillerne er fysisk klar, og vi har fået forstærkninger blandt andet fra Færøerne, hvor de to spillere er vant til et højere fysisk niveau, påpegede træneren, som selv havde job i den færøske 1. division i den forgangne sæson.
SUS Nyborg håber derfor stor opbakning fra de 200 tilskuere, der er plads til i Nyborghallen på lørdag. Som det fremgår her på hjemmesiden, skal man møde klokken 14.00 for at sikre sig en plads.
– Efter lørdag vil vi evaluere arrangementet, blandt andet omkring billetsalget og hele afviklingen i forhold til de nuværende coronaregler, understreger Carsten Madsen fra eliteudvalget.