Nederlag på svær udebane i Kolding

Efter to point i premierekampen i Grindsted er det blevet til to nederlag i de efterfølgende kampe for SUS Nyborgs 2. divisionsherrer. Senest i lørdags i den svære udekamp mod oprykkerne fra Kolding HK blev det til et nederlag på 23-30.
Kolding HK mønstrer et fysisk stærkt mandskab, hvilket SUS Nyborgs unge spillere fik at føle, ikke mindst i slutfasen, hvor gæsterne kom til kort overfor de hårdt kæmpende Koldings-spillere. Holdene havde indtil da fulgtes pænt ad, men til sidst måtte SUS Nyborg indkassere et større nederlag, end kampens forløb ellers berettigede til.
Topscorer for SUS Nyborg, der til kampen måtte undvære et par af holdets rutinerede kræfter på grund af skader, var Lasse Kok Hansen med seks mål.
På grund af efterårsferien holder SUS Nyborg nu pause i et par uger, inden holdet igen skal til Jylland. Tirsdag aften den 23. oktober gælder det IK Skovbakken i Aarhus. Næste hjemmekamp er søndag den 28. oktober kl. 14.30 i Nyborghallerne.
I mellemtiden kiler en pokalkamp sig dog ind. Det er torsdag den 18. oktober kl. 20.30 ude mod Middelfart HK fra Fynsserien.