Nederlag i første hjemmekamp

Det blev til et klart nederlag, da SUS Nyborg i aften spillede sæsonens første hjemmekamp i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. GOG’s ligareserver førte gennem hele kampen, og der blev aldrig rigtig spænding om udfaldet. Gæsterne vandt kampen sikkert 29-23.
SUS Nyborg kom bagud med 0-3 og haltede bagefter de hurtige, unge GOG spillere hele kampen.
Stillingen ved pausen var en føring på 17-12 til GOG. Hjemmeholdet havde dog muligheden med syv minutter tilbage, bagud med 20-23. Men et brændt straffe og flere fejl af SUS Nyborg gjorde det let for GOG-spillerne i slutfasen.
– Vi var ikke klar på samme måde som i søndags. Spillerne virkede lidt skræmte over modstanderne, hvor to af de bærende i aftes var med i storsejren i ligaen over Aalborg (Magnus Gidsel og Lukas Jørgensen). Vi virkede ikke som et hold i dag, og lavede alt for mange fejl, lød det fra SUS Nyborg-træner Mads Rydal efter kampen. Ros var der dog til begge målmænd, Kasper Kousholt og Victor Vittrup Friis, der gjorde det godt bag det til tiden lidt hullede forsvar.
Topscorer for SUS Nyborg var Joakim Rydal, som måtte afløse en fiberskadet Simon Elsborg på venstre fløj. Han lavede 5 mål. Lasse Kok Hansen scorede 4, Anders Bo Pedersen 3, Magnus Siglev, Emil Thorsen og Rasmus Levinsen hver 2, samt Thomas Stuhr Pedersen, Simon Elsborg og Mikkel Birch hver et enkelt mål.