Klart nederlag på rækkens sværeste udebane

Kampen kort: 3-2, 5-3, 9-3, 11-5, 13-8, (15-8), 19-11, 21-14, 24-14, 29-16, 32-17, 35-19
SUS Nyborg målscorere: Lasse Mikkelsen 7, Kristian Berth 3, Mads Nellemann 3, Joachim Mølgaard Andersen 2, Christian Stuhr 2 og Magnus Kristensen 2

Inden kampen var det forventet at det ville blive en meget vanskelig opgave i det østjyske tirsdag aften. At møde et andethold fra en liga- eller 1. divisionsklub kan være en meget svær kamp, især når man møder dem på deres hjemmebane. Kolding IF er et rigtigt godt eksempel på dette. Inden tirsdagens kamp havde Kolding vundet tre kampe og tabt tre kampe. De tre sejre var alle kommet på hjemmebane og med to-cifrede antal mål, mens alle tre udekampe var blevet tabt. Dertil skal det ligges at cheftræner Anders Bo Petersen op til kampen havde modtaget to afbud fra holdets to mest rutinerede markspillere. Lasse Kok Hansen og Casper Grønnegaard var sengeliggende og derfor ikke til rådighed til kampen. Heldigvis havde kun trukket Jens Svane Peschardt ned fra førsteholdet til kampen, som man ellers frygtede kunne have været flere ovenpå landsholdspausen.

Vi hang på hjemmeholdet de første ti minutter hvor differencen var på to mål op til hjemmeholdet, men da vi ikke fik scoret i de næste fem minutter var stillingen pludseligt 9-3 efter et kvarters spil. Derfor lignede det nu unægteligt en meget svær opgave, især i en kamp hvor vi lavede utallige af tekniske fejl. Vi tabte det resterende kvarter af anden halvleg med et enkelt mål, og derfor måtte målet for anden halvleg være at give hjemmeholdet mere kamp til stregen.

Denne mission lykkedes da også de første ti minutter af anden halvleg, hvor afstanden til Kolding stadigvæk var på syv mål. Herfra gik alt hvad der nærmest kunne gå galt, galt. De unge Kolding-drenge løb simpelthen fra et modløst SUS Nyborg-hold, som fortsatte med at lave en masse tekniske fejl. Syv mål blev på de næste ti minutter til tretten, og det lignede derfor Koldings fjerede hjemmesejr med et to-cifret antal mål. Desværre kom vi ikke ned under ti mål, men tværtimod blev det til et nederlag på hele 16 mål(!) i en kamp der blot skal i glemmebogen mod et stærkt Kolding-hold.

Cheftræner Anders Bo Petersen havde heller ikke meget at sige til nederlaget, som han blot ønskede at glemme.

“Alt gik galt i dagens kamp. Ingenting virkede, og vi satte uden tvivl rekord i tekniske fejl i dagens kamp, hvor jeg tror vi lavede +20. Vi havde rigtigt mange dårlige beslutninger i angrebet, som plantede sig til forsvaret som på dagen var meget usikkert. Vi lignede på ingen måde os selv i dag, og det skal vi have arbejdet på inden næste weekendens opgør mod Middelfart, som også er kommet flyvende fra start i sæsonen med lutter af sejre. Vi var ramt på ressourcerne idag med Lasse og Casper ude, men det skal på ingen måde være en undskyldning for dagens indsats. Vi skal bare glemme dagens kamp, og så skal vi arbejde stenhårdt op mod næste lørdags opgør i Ullerslev, hvor vi skal tilbage på det spor vi fandt mod Stjernen.”

Anders Bo Petersen, cheftræner SUS Nyborg

Som nævnt ovenfor, så er næste opgør mod Middelfart som har hentet ti point i de første fem kampe. Middelfart kommer på besøg i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter lørdag den 20. november klokken 15.00. Der er fri entre til kampen. Så kom og støt op om drengene, som stadigvæk kæmper i bunden af rækken, hvor vi bestemt ikke mener vi hører til.