God moral i pokalnederlag mod ligahold

Selv om et ikke er et år siden, at SUS Nyborgs 2. divisionsherrer slog TMS Ringsted ud af Santander Cup, efter at have været bagud med syv mål ved pausen, så lykkedes det ikke denne gang.
Dertil var fysikforskellen for markant, og derfor blev sejren grundlagt fra starten, ikke mindst med Ullerslev-drengen på Ringsted-stregen og midtermand i forsvaret, Benjamin Pedersen, i front. Han scorede således fem gange i det første 30 minutter, der endte med en gæsteføring på 17-10.
Men et bravt kæmpende hjemmehold fortsatte efter pausen, og med mange effektive angrebskombinationer spillede SUS Nyborg næsten lige op med ligaholdet i 2. halvleg.
– Det var en absolut godkendt indsats. Vi har en høj moral hele kampen, og alle spillere bød positivt ind, så TMS Ringsted ikke på noget tidspunkt kunne slappe af og i stedet tænke på de kommende vanskelige kampe for at undgå direkte nedrykning til 1. division, konkluderede hjemmeholdets træner Mads Rydal efter pokalkampens slutcifre på 24-32.
Foran et talrigt hjemmepublikum kom de fleste SUS Nyborg-spillere i den udvidede trup på ialt 16 spillere, på scoringstavlen. Målene blev fordelt således: Rasmus Levinsen 5, Chris Pedersen, som blev dagens spiller, Casper Grønnegaard, Simon Elsborg, Lasse Kok Hansen og Joakim Rydal scorede alle 3 mål, Magnus Kristensen 2, Emil Thorsen og Mikkel Birch hver 1 mål.
Allerede på søndag spiller SUS Nyborg igen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Her gælder det den meget vigtige kamp mod Kolding HK kl. 14.30 i bestræbelserne for at slippe væk fra bundregionen i 2. division.

Dagens spiller Chris Pedersen.

Mange tilskuere overværede pokaldysten i Ullerslev mod ligamandskabet fra TMS Ringsted. Her scorer Lasse Kok Hansen for hjemmeholdet.

Begge SUS Nyborg-målmænd havde mange redninger. Her Kasper Kousholt.