Forstærkning til bagkæden: Niklas Andreasen skifter til SUS Nyborg

NIKLAS ANDREASEN
Født25. februar 1994 (27 år)
PositionPlaymaker
Tidligere klubberFredericia HK, Viborg HK,
HC Odense og Faaborg ØH

Vi fortsætter oprustningen af truppen til næste sæson. Denne gang er det bagkæden der får en tilføjelse. Niklas Andreasen skifter Faaborg ØH ud med SUS Nyborg til den kommende sæson.

Henover sommerpause har vi mistet en målmand, en bagspiller og en stregspiller, og med Niklas Andreasen i bagkæden har vi nu fyldt alle tre pladser ud igen.
Det er en mand der ved hvordan man vinder håndboldkampe, som har valgt at skifte Sydfyn ud med Østfyn. Niklas har både formået at være med til at rykke Fredericia HK og HC Odense op fra 2. division til 1. division. Derudover har Niklas også trænet og spillet enkelte kampe for Viborg HK’s daværende ligahold, selvom størstedelen af tiden blev brugt på deres 2. divisionshold. Det er derfor en erfaren herre på divisions-niveau, som bliver tilføjet til truppen i næste sæson.

Niklas spillede under cheftræner Martin Hjortshøj i sin tid i HC Odense, og det var helt klart også en af faktorerne for at han har valgt at skifte til SUS Nyborg.

“Jeg havde stor glæde af Martin som træner i HC Odense, og har talt meget med ham omkring SUS Nyborg, og omkring muligheden for igen at spille en rolle under ham. Derfor var det ikke noget svært valg da SUS Nyborg også ønskede at tilføje mig til deres trup til næste sæson. Jeg har også gennem flere samtaler med Lars Nørhave fundet dette skridt rigtigt, og jeg glæder mig til at starte op med drengene. Som en af de ældre håber jeg at kunne bidrage med min erfaring, og være med til at etablere SUS Nyborg i 1. division. Jeg har spillet mod SUS Nyborg en del gange, men udover det er klubben meget ny for mig, men jeg glæder mig til at lære kulturen i klubben at kende.”

Niklas Andreasen, ny SUS Nyborg-spiller

Cheftræner Martin Hjortshøj er da også begejstret over at have fået Niklas Andreasen i truppen, som han glæder sig til at arbejde sammen med igen.

“Vi får i Niklas en rutineret og snu håndboldspiller, der kender sine egne styrker og bruger dem dygtigt. Niklas læser spillet godt, er god til at fodre sine holdkammerater med gunstige situationer, og så er han dygtig i overtalsspillet. Jeg kender Niklas fra vores fælles tid i Odense, og jeg glæder mig meget til at samarbejde med ham igen.”

Martin Hjortshøj, cheftræner SUS Nyborg

Niklas har prøvetrænet et par gange i opstartsfasen, men vil snarest muligt tilgå truppen på lige vilkår med resten af holdet. Vi glæder os til at se Niklas i hallen fremover, og vi byder ham varmt velkommen til Østfyn.

Niklas Andreasen er ny mand i SUS Nyborg-trøjen. Med fortid i både HC Odense og Faaborg ØH er Niklas et kendt ansigt i fynsk håndbold, og fra næste sæson får vi glæde af ham i SUS Nyborg.