Nyheder

Vigtig sejr i årets første kamp

Ligesom de danske VM-herrer lagde SUS Nyborgs 2. divisionshold effektfuldt ud med flot attitude fra første fløjt mod HK Give Fremad. Føringerne på 4-0 og 10-3 på rekordtid blev aldrig hentet af rutinerede midtjyske mandskab, og med ikke mindst flotte kontrascoringer af de to vævre fløje Anders Stuhr (billedet) og Magnus Kristensen sluttede kampen 29-27 og to vigtige point til hjemmeholdet.

Læs mere

Kamp i Ullerslev på søndag

Magnus Kristensen (billedet) og de øvrige 2. divisionsherrer spiller på søndag den 13. januar i Ullerslev – ikke i Nyborg, som der fejlagtigt står på plakaterne og i annoncen i Lokalavisen.

Læs mere

Santander Cup 4. runde

Kerteminde (3.div) – SUS Nyborg Så er der aftalt spilletidspunkt. Kampen spilles torsdag den 24.1 kl. 21.00 i Kerteminde

Læs mere

Kampplanlægningen for 2. halvsæson

Da det er muligt at foretage ændringer i forbindelse med ombrydningen generelt, er kampplanen for 2. halvsæson ikke klar endnu. Forventes onsdag den 19.12, hvorefter kampplanen her på siden opdateres.

Læs mere

2. div. taber til GOG 2

Drengene startede flot og kom foran i en kamp som på forhånd var ventet ville blive svær – GOG er tophold i rækken.

Læs mere

3. div. henter 1 point

Vi var ramt på resurserne med 3 skader og en sygemelding. Vi får en katastrofal start og kommer bagud 8-1 efter 10 min

Læs mere

2. Div. taber til Rækker Mølle

En meget flot første halvleg af drengene, hvor forsvaret stod som de skulle og Kasper i målet leverede flotte redninger og hvor angrebet blev spillet med fornuft og overblik. Halvlegen blev afviklet i højt tempo og udskiftninger svækkede ikke hjemmeholdet. En overgang var der en 4 måls føring.

Læs mere