Klasseforskel i pokalexit mod KIF Kolding i stærkest mulige opstilling

Fra starten af kampen var det tydeligt, at det ikke blev en af de magiske pokalaftener i Nyborghallerne. Dertil var ligamandskabet fra KIF Kolding klasser bedre, og vandt fuldt fortjent 18-34. Udeholdet tog ingen chancer, og mødte op med stærkest mulige opstilling, hvor kun skader og sygdom umuliggjorde den allerstærkeste opstilling.

Læs mere

Alt skal afgøres den 4. april: Herrerne tabte i Give, men redder sig med en sejr i sidste kamp

Herrerne skulle forsøge at hente to vigtige point i Give, hvor de ellers har gode minder fra. Desværre blev det ikke til endnu et minde fra Ikærhallen, da vi kunne rejse hjem med et nederlag på 36-31. Heldigvis for herrerne, så levede Faaborg ØH op til favoritværdigheden, og slog Rækker Mølle. Dermed skal alt afgøres i Nyborghallerne den 4. april, når netop Rækker Mølle Håndbold 2 kommer på besøg. En sejr der vil sikre herrerne overlevelse i 2. division

Læs mere

Herrerne fik vitalt point i bundstriden efter intens fight mod GOGs ligareserver

Herrerne fik et meget vigtigt point i torsdagens kamp mod GOG Håndbold 2, da de i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter fik 31-31. Kampens store oplevelse Chris Petersen udlignede i de døende sekunder, i en kamp hvor begge hold havde hver sin halvleg. Vi skal dog nok være mest tilfredse med pointet, efter at vi med lidt over fem minutter igen var bagud med tre mål. Med det ene point er vi to point foran Sønderborg Håndbold 2 i bunden af rækken, og med et bedre indbyrdes resultat.

Læs mere

Herrerne vandt ægte 4-points kamp, og rykkede to pladser op i tabellen

Et nederlag ville have sendt herrerne på sidstepladsen, imens en sejr ville sende dem to pladser op i tabellen i tirsdagens 4-points kamp. Det blev til to vigtige point, med en sikker sejr på 37-31 over bundholdet fra Sønderborg Håndbold 2, efter en pausestilling på 14-16. Med sejren er der er nu tre point ned til rækkens nederste plads.

Læs mere

Kristian Klitgaard forlænger med ét år

Cheftræner Kristian Klitgaard kom til klubben for snart to år siden, og formåede i sidste sæson, at sikre oprykningen til 2. division. I denne sæson har Kristian også fået en rolle indenfor stregerne, hvor han sammen med resten af holdet kæmper en hård kamp for det overordnede mål, at klare skærene i en meget stærk 2. division. Nu har han valgt at forlænge aftalen med ét år.