Drengene videre til 5. runde i Santander Cup

Kerteminde (3.div) – SUS Nyborg – 31-36 (13-17)

Der blev en dag på kontoret, hvor der var kontrol over kampen i begge halvlege. Midt i 1. halvleg bliver der lagt afstand til Kerteminde og drengene kunne gå til pause med en 4 måls føring.

I starten af 2. halvleg bliver føring udbygget til 21-29 og derefter blev kampen afviklet på cruise control. Koncentrationen svigtede noget, men der blev scoret de nødvendige mål til at holde Kerteminde på afstand, selv om de kæmpede flot og fik reduceret føring mod slutningen af kampen.

Emil Thorsen fik gennem kampen brugt sine kræfter på flotte gennembrud og de 2 fløje Magnus Kristensen og Anders Stuhr spillede en fin kamp med mange scoringer. Rasmus Levinsen viste specielt i 1. halvleg eksempler på sin flotte skudstyrke.

En god gang træning for holdet som nu venter vi på lodtrækningen til 5. runde, hvor vi håber på et interessant hold.

Målscorer: Emil Thorsen 8, Anders Stuhr 8, Rasmus Levinsen 6, Magnus Kristensen 5, Joakim Rydal 3, Casper Grønnegaard 2, Lasse Kok 2, Mikkel Birch 1 og Marko Nowack 1.