Damerne hiver lille sejr hjem mod Vejle

SUS Nyborg – Vejle 24-23 (9-14)

Det var ventet, at pigerne ville køre en sikker sejr hjem mod Vejle. Det gjorde måske at pigerne ikke var helt koncentrerede i 1. halvleg hvor manglende forsvar og redninger og mange tekniske fejl gjorde, at Vejle trak fra og kunne gå til halvleg med en overraskende føring på 5 mål.

EN opsang i halvlegen fik pigerne tilbage på sporet og holdets varemærke – forsvaret og redninger – kom på plads og stille og roligt indhentede pigerne Vejles forspring og fik udlignet ved 18-18 og fortsatte det gode spil og bragte sig foran 24-21, inden Vejle fik reduceret til slut. Sejren var her ikke i fare og dermed fortsætter holdet sejrsrækken.

Målscorer: Mie Fyrsterling 8, Marie Talbro 4, Maja Filtenborg 4, Helle Fyrsterling 3, Helle Nørgaard 2, Amalie Larsen 2 og Cecilie Löffler 1