Aalborg-streg: Fin kamp og herlig kulisse at besøge

Aalborg-spillerne tog på ingen måde som en hyggelig fredagstur til Fyn, da de her i aften drog til Nyborg til ottendedelsfinalen i Santander Cup mod SUS Nyborg.
– Det er vor første vigtige kamp i den nye sæson. For os er det meget afgørende at nå frem til Final4-stævnet næste år i landspokalturneringen, og aftenens kamp er første nødvendige step, lød det inden kampen fra Aalborg Håndbolds nye cheftræner Stefan Madsen.
Derfor blev der fra gæsternes side fra første fløjt spillet med stærkeste opstilling, og på intet tidspunkt gennem de 60 minutter blev der slækket på tempo eller indstilling fra liga-gæsterne.
– Det var en rigtig fin kamp, som vi fik rigtig meget ud af i forhold til forberedelserne til ligaen, som starter om en uge, lød det efter kampen fra Aalborg Håndbolds stærke stregspiller, 22-årige Magnus Saugstrup, og som det unge SUS Nyborg-forsvar havde deres hyr med at holde.
– Det var en rigtig fed kulisse med mange mennesker. Og herligt er at spille i en sådan hal, som man selv husker fra ungdomsårene.
Magnus Saugstrup er ligesom de fleste SUS Nyborgs-spillere fra lokalområdet, idet han har haft sin opvækst i Nøvling IF, lige uden for Aalborg.
– Og faktisk har jeg spillet på u-landshold sammen med jeres Jonathan Würtz. Ellers kendte jeg ikke SUS Nyborg på forhånd, men de gjorde det rigtig godt.

– En rigtig fin kamp i vore forberedelser, lød det fra Magnus Saugstrup, der her strækker ud efter pokalopgøret i Nyborghallen, der endte med en 20-måls sejr til hans hold.