2. div. vinder kneben sejr

SUS Nyborg – AJAX 2: 24-23 (12-9)

Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet ikke kunne/ville trække fra et Ajax hold, som skulle have været sendt hjem til København med et stort nederlag.

Drengene ville det åbenbart for meget og måske var koncentrationen ikke helt hvor den skulle være. Der blev spillet med alt for høj risiko og gentagen kontra angreb blev smidt væk. Det var som om at kampen var vundet og bare skulle køres hjem. Der blev lavet afleveringer som ikke var aftalt.

Der var flere muligheder for at trække fra AJAX. Halvelgsføringen kun ikke holde og AJAX kom igen. Kous i målet fik hævet sit niveau i 2. halvleg og drengene kom foran 21-17, men igen blev AJAX lukket ind i kampen. AJAX scorer til 23-22. Victor redder et vigtigt staffekast og næste angreb giver mål til 24-22. men næste angreb bliver afsluttet uden resultat og AJAX for reduceret til 24-23 med 40 sekunder igen. Heldigvis køre drengene den hjem med koncentreret spil.

En vigtig sejr i sæsonens første kamp.

Spillet og aftalerne skal strammes gevaldigt op, inden en svær udebane i Sydhavsøerne på torsdag.

Bedste spiller blev Thomas Stuhr.

Målscorer: Thoms Stuhr 8, Joakim Rydal 4, Casper Grønnegaard 3, Emil Thorsen 2, Anders Stuhr 2, Mikkel Birch 2, Magnis Kristensen 1, Chris Petersen 1 og Rasmus Levinsen 1.