3. div. igen på sejrskurs

Tommerup – SUS Nyborg 2: 22-31 (12-12)

Efter en spillepause p.g.a, vinterferien var 3. div. på besøg i Tommerup. Der skulle gerne 2 point på tavlen for at hænge på i toppen af rækken.
Det blev lige så tæt i første halvleg som træner Mikkel Wichmann havde frygtet.
Udeholdet halter bagefter med 1-2 mål hele halvlegen, men får udlignet til sidst mod et fint spillende hjemmehold.
Ligesom i den første kamp hjemme mod Tommerup, fik udeholdet knækket dem fuldstændig i anden halvleg.
Forsvaret står godt og holdet spiller med stor fornuft og sikkerhed i angrebet. De kommer derfor hurtigt foran og fortsætter med at udbygge føringen hele anden halvleg.

En rigtig god sejr mod et hold som havde vundet deres seneste 4 kampe.

Simon stod en fin kamp. Han blev afløst af Sune fra u19, som dermed fik sin seniordebut i SUS Nyborg trøjen.

Kampens spiller blev Jacob Kampmann som spillede en stor kamp og blev topscorer med 10 mål.