3. div. fortsætter med at vinde.

3. div.: SUS Nyborg 2- IF Stjernen 24-20 (12-10)

Det var tydeligt at julepausen sad i benene på hjemmeholdet, samtidig med at Stjerne kom til Nyborghallen for at hente point. Stjernen tog initiativ fra starten og var foran 6-4. Det blev en tæt kamp, hvor hjemmeholdet kom foran 9-7 efter 20 minutter. Den føring holdt hjemmeholdet resten af kampen.

Det blev en tættere kamp end trænerne havde forventet. Stjernen kom med et mere rutineret hold end i første kamp og de hang på det meste af kampen.

En føring på 18-16 efter 44 minutter, blev udvidet til føringer på 4 og 5 mål og de sidste 10 minutter var hjemmeholdet i kontrol og kørte en sikker sejr hjem og er dermed fortsat ubesejret.

Simon Nørgaard stod igen en fin kamp og havde 18 redninger.

Spillertruppen er så stor, at trænerne Mikkel Wichmann og Mads Mortensen valgte at holde sig på trænerbænken.

Målscorer: Lasse Borg 7, Marko Nowack 5, Mikkel Birch 5, Jacob Kampmann 4, Jon Jørgensen 2, Frederik Dullum 1.