2. division redder 1 point

SUS Nyborg – Grindsted 23-23 (11-14)

Det var en kamp uden den store betydning for nogen af holdene, men begge hold ville vinde kampen. Grindsted for at få revanche og hjemmeholdet for at komme længere frem i placeringerne.
Grindsted startede bedst. De var klar fra start og satte stort tryk på i angrebet og kom foran 5-0 og 7-2 inden drengene fik justeret forsvaret lidt og stille og roligt kom tilbage i kampen. Der var dog ikke den store hjælp til vores målmænd, som ikke havde mange redninger gennem 1. halvleg.

Fra starten af 2. halvleg kæmpede drengene for at reducere afstande. Der var en målforskel på 2-3 mål de første 22 minutter. Drengene lavede for mange fejl med sjuskede afslutninger og lange udkast som ikke ramte og det gjorde at Grindsted holdt afstanden. Udligningen til 21-21 kom med 7 min. igen og så fulgtes holdene ad, men stadig med Grindsted som scorede og hjemmeholdet som udlignede. Grindsted havde bolde med godt 1 min. igen og afslutter, men Kasper Kousholt redder og så ligger det til drengene at køre sejren hjem. De kommer til afslutning med Grindsteds gode målmand redder endnu en gang og dermed slutter kampen 23-23.

1 point er godt som kampen forløber og en sejr havde nok været at “stjæle” point.

Rasmus Levinsen blev kåret som bedste spiller af sponsorerne i nedtakten efter kampen.

Målscorer: Rasmus Levinsen 7, Joakim Rydal 5, Casper Grønnegaard 4, Emil Thorsen 3, Simon Elsborg 3 og Anders Bo 1.