2. division vinder vigtigt kamp mod Kolding HK

SUS Nyborg – Kolding HK 24-23 (12-10)

Det blev en intenst kamp om pointene i dagens hjemmekamp i Ullerslev. I første halvleg kom drengene fint fra start og kom foran 8-6 efter 15 min. og havde flere muligheder for at øge forspringet, men Koldings trup består af en flok rutinerede spillere og de hang fint på med kvalificerede afslutninger.

I starten af 2. halvleg spillede drengene fint, men så gik der nerver i kampen. Forsvaret dækkede dårligt op og tillod for mange afslutninger fra deres højre fløj og i angrebet blev der afsluttet for hurtigt og uden kvalitet på en godt spillende Kolding målmand. De sidste 5 min. af kampen blev en “forbudt for børn” kamp, hvor begge hold havde muligheden for at tage sejren. Stillingen var længe 23-23 og med afslutninger til begge hold.

Kolding afslutter med ca. 1 min. igen og Kasper Kousholt for hånden på og bolden på SUS Nyborg hænder. Med 30 sek. igen spilles Anders Bo til afslutning, men brænder. Heldigvis ryger bolden retur på SUS Nyborg hænder og med 10 sek. igen scorer kampens spiller Rasmus Levinsen til slutresultatet 24-23. Kolding har en chance til slut, men bliver taklet til 3 meter helt ude i fløjen og brænder sidste skud.

Dermed en meget vigtig sejr til drengene som dermed kravler op i rækken og kan begynde at se op i tabellen.

Næste kamp er ude på torsdag mod bundholdet AGF. Hvis drengene kan vise samme indsats, men lige få forbedret forsvaret og afslutningerne ligger der yderligere 2 point og venter.

Målscorer: Rasmus Levinsen 7, Simon Elsborg 6, Jacob Kampmann 3, Joakim Rydal 2, Emil Thorsen 2, Anders Stuhr 1, Chris Petersen 1, Anders Bo 1 og Casper Grønnegaard 1.

Kampens spiller Rasmus Levinsen