2. div. taber et tidligt topopgør

SUS Nyborg – Næstved/Herlufsholm 23-24 (15-12)

Drengene taber dagens topopgør efter flot 1. halvleg, hvor der blev spillet med højt tempo og Næstveds forsvar blev sat under tryk. Godt forsvar og solide taklinger gjorde, at Næstved ikke scorede i 11 min. hvor hjemmeholdet gik fra 5-6 til 10-6.
Anders Stuhr og Rasmus Levinsen spillede en flot halvleg og scorede hver 4 mål.

Næstved lignede et hold som kunne slås og måske var det det indtryk der havde sat sig i halvlegen, for initiativet forsvandt i 2. halvleg og Næstved fik sig arbejdet ind i kampen. SUS Nyborg var i front gennem det meste af halvlegen med 1-2 mål og med 23-21 med under 5 min. igen, så det ud til at der skulle hentes point i dagens kamp. Et par dumme udvisninger gjorde forskellen. Næstved kom med og udlignede til 23-23 med 2 min. igen. Straffe til SUS Nyborg, som blev brændt og Næstved scorede til 24-23. Drengene i angreb og trækker en udvisning, men overtallet kunne ikke omsættes til mål og dermed sæsonens første nederlag.

Generelt blev der brændt alt for meget. Bl.a. 5-6 frie afslutninger fra stregen. Det var en kamp, hvor SUS Nyborg havde muligheden for sejr men tempoet fra 1. halvleg manglede i 2. halvleg og der kun blev scoret 8 mål.

Kampens spiller blev Rasmus Levinsen.

Målscorer: Rasmus Levinsen 8, Thomas Stuhr 5, Anders Stuhr 4, Joakim Rydal 2, Niclas Thyssen 2, Chris Petersen 1 og Lars Froholdt 1

Næste hjemmekamp er lørdag den 9.11 i Ullerslev kl. 14.30 mod Dalby G&IF