2. Div. taber til Rækker Mølle

SUS Nyborg – Rækker Mølle: 25-30 (16-14)

En meget flot første halvleg af drengene, hvor forsvaret stod som de skulle og Kasper i målet leverede flotte redninger og hvor angrebet blev spillet med fornuft og overblik. Halvlegen blev afviklet i højt tempo og udskiftninger svækkede ikke hjemmeholdet. En overgang var der en 4 måls føring.

Starten af 2. halvleg blev afviklet som om at drengene “bare” skulle køre den kamp hjem. Det velovervejede spil var glemt og der blev afsluttet på halve chancer og Rækker Mølle kom tilbage i kampen og bragte sig gennem halvlegen foran med 3-4 mål, som det ikke lykkedes for hjemmeholdet at hente.

Det blev til et nederlag i en kamp, hvor der var mulighed for point.

Målscorer: Jacob Kampmann 5, Joakim Rydal 4, Magnus Kristensen 3, Anders Stuhr 3, Thomas Stuhr 3, Casper Grønnegaard 2, Emil Thorsen 2, Rasmus Levinsen 2 8g Marko Nowack 1.