2. div. fortsat ubesejret

SUS Nyborg – Stadion: 33-30 (15-15)

Der var på forhånd set frem til dagens kamp med spænding. Stadion er et komplet hold som kommer med stor fysik. Kunne drengene stå i mod.

1. halvleg forløb som forventet. Vi var foran og Stadion holdt på og fik løbende udlignet føringerne til hjemmeholdet. Det var 2 angreb der spille flot angrebsspil. Backerne i SUS Nyborg forsvaret havde problemer med at holde de tunge Stadion skytter. Uafgjort ved halvleg var mere end godkendt for hjemmeholdet.

2. halvleg forløb som 1. halvleg til midt i halvlegen. SUS Nyborg foran og Stadion udlignede. Midt i halvlegen satte Stadion yderligere tryk på med 3 tunge bagspillere som voldte hjemmeholdets forsvar problemer og Stadion kom foran 22-24 og det lignede en udesejr. Hjemmeholdet fik justeret forsvaret, som fik taklet igennem på de tunge skytter og med 6 scoringer i træk til drengene, kom de foran 28-24 og den føring holdt halvlegen ud. Stadion forsøgte med offensivt forsvar, men drengene har klare aftaler på plads og de blev holdt og der blev scoret løbende til stor frustration for Stadion.

Det var en flot og målrig håndboldkamp, med sikker sejr til hjemmeholdet, som dermed fortsætter som ubesejret.
Det var en vigtig pejling for niveauet for drengene. Stadion og næste fredags modstander Næstved/Herlufsholm er på papiret regnet som tophold i rækken.

Kampens spiller blev Joakim Rydal, mens Anders Stuhr spillede en flot kontrakamp i 2. halvleg, hvor der blev til 5 mål.

Målscorer: Joakim Rydal 6, Anders Stuhr 6, Nicklas Thyssen 5, Rasmus Levinsen 5, Emil Thorsen 4, Casper Grønnegaard 4, Peter Beuschau 1, Thomas Stuhr 1 og Chris Petersen 1. Igen 9 spillere på scoringslisten.

Fredag den 11. oktober spiller 2. div. hjemme i Nyborg mod Næstved/Herlufsholm kl. 19.00 og 3. div. kl.20.30 med TPI Odense.