2. div. et stort skridt nærmere oprykning

IF Stadion – SUS Nyborg: 22-29 (9-20)

Der var lagt op til en gyserkamp mellem de 2 tophold, som inden dagens kamp havde samme antal point. SUS Nyborg kunne tåle et uafgjort resultat, da de var bedre indbyrdes efter 1. kamp i efteråret.

Drengene viste fra kampens start, at de havde ramt det rigtige spændingsniveau. De spillede nok den absolut bedste halvleg i hele sæsonen. Forsvaret stod solidt og Stadions skytter blev taklet ned og når de endelig kom til en afslutning stod Kous i målet og pillede dem ned. Det gav mulighed for kontraer og angrebsspillet kørte som en smurt maskine, hvor alle mand bød ind. Stadion spillerne kunne ikke få spillet til at køre og det blev mere og mere enkeltmandspræstationer.
Efter 18 minutter førte udeholdet med 14-4 og føringen holdt halvlegen ud med en resultat på 20-9.

Trænerne og spillerne var klar over, at Stadion ville komme tilbage i kampen og med offensivt forsvar og mandsopdækninger arbejde de sig ind i kampen og der blev spænding på, da de reducerede til 20-23 efter 20 minutter i 2. halvleg. Kampen var vendt på hovedet. SUS Nyborg scorede kun 3 mål på 20 minutter, men Kous leverede et par vigtige redninger og angrebet som havde spillet for langsomt og tog forkerte beslutninger, fik endelig succes og fik scoret til 20-25 og så gik luften ud af Stadion og en sikker sejr kunne køres hjem.

Dermed en føring i toppen af rækken med 2 point ned til Stadion. Et vigtigt resultat, men arbejdet skal gøres færdigt med sejre i resten af kampene.

Næste kamp er i Nyborg, søndag den 8.3 kl. 14.30 mod TMS 2.

Målscorer: Nicklas Thyssen 11, Thomas Stuhr 5, Joakim Rydal 5, Emil Thorsen 3, Chris Petersen 2, Casper Grønnegaard 1, Anders Bo 1 og Kasper Kousholt 1.