1. divisionsherrerne tabte premieren mod HIK

Det blev ikke den bedste start på sæsonen. Herrerne blev slået af HIK med 22-30.

Nervøst angrebsspil var især årsagen til, at SUS Nyborg hængte bagefter det talentfulde HIK-mandskab gennem hele kampen.

Der gik hele syv minutter før hjemmeholdet fik sendt sæsonens første skud i modstandernes mål. Og sidste gang, der var kontakt, var blot et minut senere, hvor Jacob Lindemann scorede endnu et mål til 2-2.

Det unge københavnske hold viste mere disciplin end hjemmeholdet, og havde hele tider modtræk i forhold til SUS Nyborgs angribere.

Stillingen ved pausen var 8-14, ikke mindst på grund af alt for mange brændte chancer fra hjemmeholdets side.

Lidelserne fortsatte i 2. halvleg, selv om der fra Torben Sørensens side blev prøvet nye opstillinger. Blandt andet satte Mads Mortensen sig godt igennem med fem scoringer, inden han blev voldsomt tacklet og måtte tage en længere pause på bænken.

Også tilbagekomne unge Joakim Rydal, der blev rykket fra positionen på venstre fløj til playmaker, havde flere gode aktioner i 2. halvleg.

Men lige lidt hjalp det. Slutcifrene i sæsonpremieren blev 22-30.

– Desværre var det nok et udslag af, at vi ikke har haft den forberedelsesfase, vi kunne have ønsket os. Både skader og ferieafbud har vanskeliggjort at få holdet godt nok sammenspillet, lød det fra holdets nye træner, Torben Sørensen, efter nederlaget.

Se kampens fakta og målscorere på www.tophåndbold.dk – og klik videre på “Livescore” og find kampen!